September 25, 2020

#Throwback : Tahun 2011 ~ Zaman Kurus

Zaman KurusTerjumpa gambar lama di facebook pada tahun 2011.

Gambar sewaktu Majlis berbuka puasa anjuran Universal Music Malaysia.

Gila kurus pula gua waktu itu berbanding dengan gua waktu sekarang nie.

Kalau tak salah,

Waktu ini Bro baru nak start mulakan hidup baru dan juga start mula hidup semula di Kuala Lumpur.

Salah seorang dalam ini dah jadi selebriti, masuk majalah, tv etc.

Sorang lagi dah jadi pengacara dekat Astro.

Gua je macam nie….

Sudah berkahwin, ada seorang isteri dan seorang anak. Belum plan nak tambah lagi. Itupun kalau diizinkan he…23x

Jom belajar Teknik Kurus Dengan Atkins

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

21 thoughts on “#Throwback : Tahun 2011 ~ Zaman Kurus

  1. rasanya masa 1st time jumpa + kenal bro ( tak ingat tahun ) tak macam sekarang .. heheheheh kalau bro macam dulu sah2 tak ada yang kenal bro kan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *