September 27, 2020

Zarul Umbrella 20 Tahun Dahulu

Red Mummy Denai Hati Zarul Umbrella Bro Framestone
Siapa yang tidak mengenali Zarul Umbrella?

Vokalis kumpulan Umbrella yang pernah popular pada awal tahun 90-an kini tampil kembali sebagai penyanyi solo dan juga menjadi blogger selebriti yang mungkin Bro sendiri tak mampu nak berdiri sebaris dengannya.

Gambar diatas diambil sewaktu Majlis Sepetang Bersama Blogger 2014

Dari kiri, Red Mummy, Denaihati, Zarul Umbrella dan Bro Framestone (terasa kedil pula disitu walaupun jelas kelihatan kebesaran perut yang menyerlah).

Disini,

Bro ingin kongsikan gambar Zarul Umbrella sewaktu 20 tahun dahulu bersama peminat merangkap rakan blogger beliau sekarang.

Zarul Umbrella 20 Tahun Dahulu

Zarul bersama Ayue-Jean (blogger yang agak hot dan hyper aktif)

Majlis Sepetang Bersama Blogger 2014 telah diadakan pada 8 Mac 2014 di Saloma Bistro bersamaan dengan tarikh kehilangan Pesawat MH370.

Terdengar dari maklumat yang disampaikan oleh DJ Radio Hot.FM – Jika Zarul tidak menyertai program blogger ini. Kemungkinan besar beliau berada diatas pesawat MH370 tersebut sebagai pramugara.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

19 thoughts on “Zarul Umbrella 20 Tahun Dahulu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *