February 21, 2024

Pengguna Twitter Tegar Boleh Menang iPad Mini

iPad Mini MSMW2013
Siapa cakap layan twitter membazir masa dan tidak mendatangkan faedah?

Bagaimana jika Bro nyatakan yang Bro menang iPad Mini dengan menggunakan twitter sahaja sewaktu Malaysia Social Media Week 2013.

Dengan lebih seribu peserta didalam Ballroom, Times Square Hotel dimana masing-masing cuba menjadi pengguna twitter terpantas.

Tasknya mudah sahaja. Hanya perlu tweet bersertakan hastag dan mention penganjur dan pastikan tweet anda adalah muncul di skrin hadapan dewan dimana tweet kedua anda berada di atas tweet pertama anda (tak boleh ada tweet orang lain ditengah-tengahnya)

Dan keajaipan berlaku dimana tweet pertama, kedua, ketiga dan keempat bro muncul serentak pada skrin. He..23x nampak tak permainannya di situ?

Ini bukan cakap kosong. Baru-baru ini, Bro jumpa video sewaktu Bro menang tempoh hari. Jom layan..!!! Dan ini merupakan rezeki isteri Bro yang tengah pregnant.

(Nampak sangat tak pernah menang sebelum nie)

Jom jemput follow twitter Bro Framestone sekarang..!!!

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

19 thoughts on “Pengguna Twitter Tegar Boleh Menang iPad Mini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *