October 21, 2020

Penampilan Selepas Berkahwin


Penampilan selepas berkahwin nampak lebih muda dari usia.

Rambut dipotong pendek, misai dan jambang ditrim kemas, janggut di shave dan keboroian dikawal ketika bergambar.

Hasilnya………….

Kan nampak lebih muda disitu.

Hampir 2 bulan bergelar suami. Berat badan naik mendadak sehingga 80kg, 6 packs pada perut makin mengembang menjadi sepack.

Itu antara ciri-ciri yang menampakkan seseorang itu sudah berkahwin.

Tapi pelik juga jika ada perempuan yang tertipu dengan lelaki yang sudah berkahwin. Sedangkan mereka ada ciri-ciri seperti yang dinyatakan diatas.

Nak test market kot.

Tetapi ada je perempuan yang suka pada lelaki berperut boroi. Bro tak tahu kenapa, mungkin mereka merasakan lelaki boroi ini menawan.

Bicara Bro : Perlu exercise bagi mengurangkan tahap keboroian yang ada.

Risau makin melarat, nak exercise pun malas.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

39 thoughts on “Penampilan Selepas Berkahwin

  1. assalamualaikum bro…yer la nampak lebih muda lagi…biasanya penampilan lebih menarik lagi bila dah berkahwin tu sbb kena jaga2 yer nanti semakin ramai yg suka….:)

    p/s betul ckp MB kat atas tu perut boroi tu mmg seksi…hehehhee…:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *