October 23, 2020

Jom Undi Anas Ridzuan Untuk Final #Mentor6


Bro berharap sangat kepada rerakan sekalian untuk undi rakan seperjuangan bro iaitu Anas Ridzuan, Protege kepada Faizal Tahir untuk mentor 6.

Malam ini merupakan pentas akhir Mentor 6.

Bro berharap sangat rakan bro ini menang, dia la antara rakan bro yang serba boleh.

Taip : MENTOR5 ANAS dan hantarkan ke 33399

Anda boleh menonton Mentor 6 Live Streaming.

Bicara Bro : Bro harap sangat Anas Ridzuan boleh buat yang terbaik,

Ramai member dan penyokong turun memeriahkan dan memberi sokongan. Maaf, bro tak dapat nak datang. Harap undi dari rumah sahaja.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

10 thoughts on “Jom Undi Anas Ridzuan Untuk Final #Mentor6

  1. Bro.. Anas hari ni sakit tekak lah..

    Kesian dekat dia.. sebab tak dapat nak menyanyi dengan baik seperti sebelum ni.. Biasanya suara dia mantap.. Tapi kali ni agak terganggu..

    Walaubagaimanapun semoga Anas dapat buat yang terbaik.. Good Luck Anas..

  2. sebelum final ni anas kene tonsil kan??kesian dia tak dapat bawa lagu yg di cipta tu dgn not sebenar..terpaksa not lagu diturunkan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *