September 26, 2020

Bro Masih Lagi Di Ofis, Jika Nak Nikmati Cuti Esok Hari

Bro masih lagi di ofis,

Menyiapkan segala persediaan untuk national conference hujung minggu ini di Putrajaya.

Dan benda ini bro perlu siapkan malam ini,

Jika ingin menikmati cuti Hari Keputeraan Sultan Perak pada esok hari.

Agak bz sikit hari ini,

Blog sendiri pun tidak dipantau, dan bro sendiri pun tidak berada di pejabat bro sendiri.

Bicara Bro : Bila sesuatu yang mudah, tidak dipermudahkan.

Bila mereka yang lebih berpengalaman tidak diterima pandangan mahupun pendapat. Tak perlu dibetahkan. Sesetengah orang merasakan mereka profesional, tetapi kenyataannya mereka hanya bijak pandai sahaja.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

19 thoughts on “Bro Masih Lagi Di Ofis, Jika Nak Nikmati Cuti Esok Hari

    1. eh.. gaji bro biasa2 je. pakai rate rendah…

      NIe pun plan nak cari kerja lain yang lebih stabil untuk support futher study bro..

      dan insya’lah bro cadang nk ke Dubai, kerja di sana dalam bidang bro sendiri

    1. he..23x jawatan bro nie tiada kenaikan pangkat mahupun gaji…

      gaji mati terus,

      dan bulan 5 nie contract bro tamat

    1. he..23x OT yang tiada dibayar huhu..

      So OT yang terbaik adalah, duduk depan komp… layan blog..

    1. he..23x hari nie dha leh rehat dah… esok sambung mana yang xsiap lagi…

      pe2 pun hp kena on.. sure dorang pangil masuk ofis gak nie

    1. w’salam

      thank rima… erm kenapa komen kat blog bro xsertakan sekali link blog ek..??

    2. xkisah la.. if ade link… lagi bagus… dari xde :)

      bro cutik hari nie… nyamannye dok rumah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *