October 26, 2020

Kedemaman Bertemankan Teddy Bear


Bro tengah demam-demam nie,

Ada juga insan yang menceriakan hari bro. Tak pasal-pasal, sekeping gambar bro tengah tidur masuk dalam facebook bro.

Siap ada teddy bear comey disebelah.

Terima kasih sebab sudi troll :)

Bicara Bro : Heliza Helmi pun rasa cam nak demam. Adakah ini jodoh :)

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

28 thoughts on “Kedemaman Bertemankan Teddy Bear

  1. Ni bukan pic sblm bro pegi event Oh Media tu ke?
    #Banyak kan rehat bro. Badan kita bukannya mesin yang ada spare part half cut yang boleh di beli di mana2.

  2. arghh..tidak..heliza pun nak demam ke???huhuhu..Jay nak demam lah juga..hex23..Lelaki idaman melaya tu bro..susah nak cari lelaki tido peluk teddybear..:)

  3. siap ada teddy bear merah lg. bile lagi nk kene kan bro kalau tak masa bro demam. pandai org yg snap gambar ni….nice posing bro….

    credit to photographer la.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *