November 25, 2020

Mereka Blogger Hebat


Mereka blogger hebat.

Masing-masing mantap dalam arena mereka sendiri.

Bro?

Abaikan, bukan penting pun.

  1. Eqbal Zack
  2. Joegrimjow
  3. Rentak Artis
  4. Amanz
  5. Nisa Kay
  6. Nami Namia
  7. Octove

Bro pula macam tak mampu nak menandingi mereka semua. Blog bro biasa-biasa je.

Bicara Bro : 2 – 3 kali tengok pic ini nampak bro muda dan hensem (dah lama tak puji diri sendiri)

Nak buat macam mana, tak pernah dengar perempuan puji bro hensem ke apa ke. Kebanyakan lelaki yang puji (100% bro tak akan percaya, dah macam ayat gay)

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

50 thoughts on “Mereka Blogger Hebat

  1. bro..yang baju kuning tu nampak hensemlah..miahahah..jahatnya aku..semua mmg blogger yg sukses..:)Semoga bertambah sukses dalam kerjaya blogging termasuk orang yang paling hensem berbaju kuning tu..:)

  2. hahaha..niat hati ikhlas memuji..bukan ada makna lain ek bro..Jay sentiasa iringkan doa buat semua blogger2 termasuk bro semoga terus sukses dalam kerjaya..:)

    1. hahaha..mmg..jay pun gegurau dgn bro..hehehe..tapi Jay pun sama fobia mcm bro..lebih2 kalau lelaki yg memuji ni..hehehe..ada pengalaman juga ni.:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *