June 28, 2022

Hutang Nuffnang Kepada Blogger

Hutang Nuffnang selama ini dengan Bro.

Walaupun bukan beribu tetapi banyak juga la tue kan. Cukup cover hadiah give away untuk korang.

Walaupun kenyataan korang tak nak pun join give away bro ini.

Apa-apa pun terima kasih buat Nuffnang kerana selama ini sudi invite bro ke event dorang, bagi buffering earning sehingga 4-7 ketul serentak etc.

Gambar kenang-kenangan dengan team Nuffnang..

U’ll memang terbaik, kalau boleh. Jagalah hati semua blogger yang menggunakan Nuffnang di blog mereka.

Bicara Bro : Bro masih berusaha untuk menjana 4 angka dari blog sebulan.

Mampukah bro?

https://www.broframestone.com/2011/07/give-away-menonton-wayang-bersama-bro-framestone/

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

51 thoughts on “Hutang Nuffnang Kepada Blogger

  1. boleh je Bro tu…cuma perlu selangkah je lagi nak dapat 4 angka…bukan mcm saya ni, berlari sekuat hati pun blm tentu sampai tahap mcm Bro hahaha…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *