You are here
Home > Contest > Give Away : Menonton Wayang Bersama Bro Framestone

17,652,876 total views, 7,068 views today

Give Away : Menonton Wayang Bersama Bro Framestone

Give away simple dari bro.

Iaitu menonton wayang bersama bro. Ada 10 pasang tiket untuk bro berikan kepada blogger yang bertuah.

Maklumat yang perlu anda tahu.

Movie : Lulla Man
Date : 2 August 2011 (Tuesday)
Time : 8.30pm (Ticket collection) 9.30pm (movie starts)
Venue : Cathay Cineplex E@Curve

Syarat nak join.

  • Korang ada blog
  • Korang memang tiada masalah untuk menonton cerita ini (transport, lokasi, duit etc)
  • Umur cukup nak tengok wayang

Jika korang memenuhi syarat di atas tue. Boleh la korang join Give Away ini.

Apa yang korang perlu buat (tak buat, bro reject):-

  1. Buat entry yang tajuknya mesti ada word “Bro Framestone”
  2. Bubuh gambar bro di atas nie
  3. Dalam entry pastikan, mention nak tengok wayang dengan bro, siapa pasangan yang akan anda bawa bersama, lokasi dan masa tayangan.
  4. Sambil tue promote facebook bro, fan page bro dan blog terbaru bro bualbicara.com
  5. Bubuh link ke entry ini.
  6. Tinggalkan link dekat ruangan komen
  7. Email bro : nama penuh, link blog, no tepon & ic ke broframestone@gmail.com

Itu sahaja.

Sebarang persoalan, tanya je bro dekat facebook bro.

Tiket wayang Lulla Man untuk Give Away ini ditaja oleh Advertlets.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

25 thoughts on “Give Away : Menonton Wayang Bersama Bro Framestone

    1. oh ye ke,

      mungkin bukan rezeki la ek… pakat2 la dengan orang seremban.. kot2 dapat satu kereta datang or join give away bro nie

    1. 10 pasang tiket wayang mah… bukan 3-4 tiket… 20 tue… xkan semua perempuan kan…

      lagipun sepasang tiket dorang boleh menang…

      jangan serkap jarang beb.. karang x berbini aku nanti he..23x

  1. Yuhuuu bro..thanks eh siap invite kat FB (shazwani shakeri) tapi tak leh nak join la…huhu…baru tingat, sapa nak jaga anak kalo kitorang tengok wayang..huwaaaa

Leave a Reply

Top