November 26, 2020

Bro ingin Mencari Mereka Yang Mempunyai Ingatan Kuat

Bro tengah mencari,

Mencari sesiapa yang mempunyai ingatan yang kuat.

Ingatan bro dah pencen, susah nak ingat apa-apa. Harapkan korang je la yang join benda nie.

Eh, Benda apa nie bro…??

Ala.. Ini contest biasa2 je. Korang hanya perlu like DOUBLEMINT Facebook fan page kemudian mula bermain Memory Match Mania.

Hadiah yang ditawarkan iPod Shuffles dan MP3 player setiap minggu.

dari korang dok ingat pasal artis dan gosip-gosip baik try test benda ala ini. Menang je, hadiah bagi pada bro. Ok x..??

Jom cuba try test kemampuan anda di sini.

Bicara Bro : Seronok tengok iklan Doublemint menari-nari di blog bro.

Game 100Plus sampai la nie bro sakit hati main. Korang dah try main x..?? Try je la. Alang-alang petang nak tunggu habis korje.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

13 thoughts on “Bro ingin Mencari Mereka Yang Mempunyai Ingatan Kuat

  1. wahhh2..hadiah kalo menang bg kat bro?? hahaha…bagusss22.

    tgk hadiah dia tak minat la bro..tak mo la main..

    sy pun dh try yg 100plus game tu..skit hati jugak..geram sungguh..

    1. asek tergolek jek..dh la respon pergerakan tu lmbt kekadang. bila dh elak halangan tu pun masih gak tergolek..sape tak skit hati… n jarak mesti tak penah lebih 2000…geram222..

    2. Rasanya.. kita menghadapi masalah yang serupa…

      Sian keyboard bro nie…

      Risau patah dua je

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *