Semalam bro sempat bergerak dari Perak ke KL untuk menghadiri majlis perkahwinan member blogger bro iaitu BeautifulNara aka Nazuwan Ahmad.

Nanti bro kongsikan gambar atau cerita pasal perkahwinan tue ek.

Coz kali ini bro nak kongsikan beberapa perkara yang bro terlupa sepanjang majlis perkahwinan beliau:-

  1. Bro sepatutnya gerak awal dari Perak
  2. GPS dekat HTC Desire bro tidak banyak membantu
  3. Bro patut ikut rombongan pengantin perempuan, tetapi bro jual mahal
  4. Jumpa ramai blogger tetapi ada yang bro tak cam
  5. Bro datang lambat, ramai yang berjanji dengan bro dah cabut balik awal
  6. Bro datang on time dengan ketibaan pengantin
  7. Bro lupa nak 2nd round or 3rd round
  8. Bro banyak termiss perluang untuk luaskan network dan perniagaan bro
  9. Tidak ramai yang bro sempat sembang
  10. Terlupa nak amik pic dengan pengapit he…23x [boleh ke cam tue]

Dan yang paling bro terkilan.

Bro boleh balik dengan tangan kosong. Apa-apa pun bro tak amik. Dah jauh baru teringat, bro xamik goodies bag yang diberikan kepada setiap tetamu.

Bicara Bro : Nara cakap goodies bag dah habis. If ada masa nanti dia korek tengok ada ke tidak. Jika ada bro suruh die post ke alamat GPS rumah bro.

Koordinat GPS yang mu bagi tak banyak membantu la Nara, selamat aku kuatkan hati untuk drive terus ke depan sampai jumpa banner ade tertempek muka mu :)