May 18, 2024

Bila Ujang @ Azfar Roslan Berhenti Berblog

Bila si ujang @ azfar roslan selaku selebriti blogger ingin berhenti berblog.

Apa kes..??

Nak berhenti, berhenti je la. Tiada siapa nak halang. Blog ko, ko punya pasal la kan.

He..23x gurau aje.

Si ujang stop kejab berblog sebab nak fokus pada majlis perkahwinan beliau minggu nie, di sebelah perempuan dan sebelah beliau sendiri.

Semua blogger di jemput hadir. [walaupun tanpa kad + tak kenal sape ujang nie]

Kenderaan sendirian berhad, makanan juga amik sendiri. Khemah khas untuk blogger disediakan [kata si ujang la kan]

Nak tahu lebih lanjut, baca blog si ujang nie.. Lepas nie dah tak bujang dah

Bicara Bro : Esok lepas solat Jumaat, si ujang akan dinikahkan dengan pilihan hatinya Yana [blogger juga] dengan mas kahwinnya RM300.

Moga dipermudahkan segala urusan dan perjalanan mereka sebagai suami isteri yang sah -amin-

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

41 thoughts on “Bila Ujang @ Azfar Roslan Berhenti Berblog

  1. bro fremston : ujang dah x sabar…moga dipermudahkan olehNya..insyaAllah boleh…insyaAllah 2 mei ai akan hadir ke majlis belah ujang…(”,) putrajaya dengan bangi bukan jauh pun…koh koh koh jumpa sana bro…

    1. Bro dari perak…

      ok jumpa di sana di sana di sanaaaaaaa

      rasa cam dah lama kenal dengan mu la.. tapi bla ek

    2. koh koh koh
      kenal dalam mimpi lah tu kot…adehhh~
      apa pun kita sesama saudara, kawan di alam maya pun boleh bertemu di alam realiti…lama² kawan, lama² kenal lah isi hati…

    3. bila datam alamanda lagi bro? kasi hello x pun sms ai je…koh koh koh baru² ni yam gathering bowling tu ai gagal bersebab daaaa….

    4. susah nak cakap la.. hari tue pun sebab memang ada kat area KL.. so Ben sms ajak lepak gath die..

      so turun je la.. lagipun ade agenda dengan ben

    1. mu dah kahwin huhu… eh bila mahu berjumpa dah nie… dari dulu ternanti2 masa sesuai untuk kita berjumpa…

      no contact pun xde

    1. He…23x ramai je yang kahwin sesama blogger.. ke sesama pembaca blog mereka huhu

    1. he..23x tengok minggu depan cam mne…

      atenye selebriti blogger… mesti ade yang rakam n upload masuk ternet.. kalau live tue… tidak kot

    1. tia.. muka kita berdua pun seiras juga… jodoh panjang ek he..23x

      saje nk perasankan diri ini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *