Celcom tidak tergrak hati untuk mengiklan diblog bro. So jangan ingat bro nk promote celcom yang kureng.

Sekadar cita seram untuk dikongsi dari blog wanie.

“hahahah (gelak pontianak), aku akan rampas apa yang kau rampas dari aku”

“Pergi!! pergi!! engkau dah mati”

“Pulangkan, pulangkan hak milik aku, Mat Salleh”

“Pulangkan apa, aku tak rampas apa-apa dari kau, mariam”

“kau rampas Xpax blackberry aku, aku tidak dapat melayari facebook, tidak boleh menghantar & menerima email, tidak boleh tengok video”

“Hey Mariam, dengan access tanpa had serendah 1 ringgt setiap hari, siapa yang tak mahu”

He..23x gurau2 je la… xde maknenye bro nk wat cite seram kat blog bro nie. Karang korang gak yang xdatang.

Bro dalam mood xnak berfacebook, sejak uka depan facebook dah bertukar lain. So cam mana bro nak lepaskan addict bro terhadap Mafia Wars mahupun mengomen wall korang.

Erm alahai

p/s- xmau addict2 dah dgn facebook. Udah2 la tue korang. Stop la bertanaman n bela ikan tue. G wat koje. Bukan kojekan facebook