October 1, 2020

Promosi Kondom @ Condom

Pagi-pagi bro dah bukak topik entry yang agak keterlaluan.

Ops ini bukan entry lucah mahupun kotor,

Bro sekadar nak sebarkan sedikit info mengenai kesedaran sosial mengenai penggunaan kondom @ condom.

Tapi, jangan pula korang nak cuba test try kondom nie pada yang tak sepatutnya [even memang patut].

Sekadar entry sambungan dari blog cik amoi.

Mengenai Condom Fashion Show in China. So korang layankan je la pic di bawah nie ek.

Boleh dijadikan penghias topi… [buat penganti bunga manggar pun boleh] he..23x berkaler-kaler gitew.

Nenas gitew. Boleh dijadikan salah satu product kraf tangan negeri Johor [gurau je tau, no heart feeling] kalau dijadikan hantaran ok x..?? he..23x

Kondom menenuhi susuk tubuh huhuhuh… Nak guna just tarik mane2 pun boleh he..23x

Banyak betul kaler-kalernye. Ade perisa ke..??

Gaya ala-ala suci gitew. fully condom he..23x ade je idea dorang nie kan.

Untuk info penuh gambar boleh usha di sini.

******

Komen bro la kan…..

Awat dah macam kempen kitar semula kondom @ condom je nie. Korang perasan x..??

Syarikat kondom memang buat kondom untuk sekali guna je. Kalau tidak, bungkus la bisnes dorg huhuhu

p/s- adakah dorang buat kondom dari hasil susu getah yang family bro kerjekan..???

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

12 thoughts on “Promosi Kondom @ Condom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *