January 21, 2021

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

12 thoughts on “Pening Kepala Dengan Interface Facebook Yang Baru – Versi Sept 2011

  1. lme sy jd silent reader bro.. hehe… dgr citer ramai yg tak suke setting, sbb serabut je ropenye. haha.. and ada gak sy dpt advice dr kawan2 tukar language setting jd English (UK) boleh dpt setting lama tu balik.. hehe

    1. akhirnya anda berjaya mengomen di blog bro he…23x

      xpayah la jadi silence reader… yup mmg agak serabut… dan if ade yang komen bro xdapat nk detect…

      macam mana nak berbusiness cam nie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *