November 25, 2020

Bro Malu Seketika Malam Ini

Aduh malu la pula rasanya.

Cadang nak wish buzday seseorang.

Sekali call & siap nyanyi lagi. Tertiba dia berkata,

“Awal lagi bah, wish esok saja”

“Eh kenapa besok? Bukan hari ini birthday kamu”

“Esok bah, bukan hari ini”

Adeh….!!!!

Bicara Bro : Sibuk macam mana pun. Pastikan anda tahu tarikh hari tersebut. Jangan ingat tarikh lahir ataupun tarikh cuti sahaja.

Update via HTC Desire S

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

20 thoughts on “Bro Malu Seketika Malam Ini

    1. biasa la…

      hari tue jumpa Ran pun bro tersilap panggil nama.. sedangkan tahu itu kamu

    1. bro baru dapat msg dari maxis.. akaun bro disuspen sebab ade tunggakan sebanyak RM85…. adeh…!!

      so esok wish pakai fb je la

    1. biar terawal ucap, tanda kita ingat dia…kalu terlewat ucap, ape tanda nya??? mesti lah kita tak ingat dia…lagi lebam mcm tu ekekekeke…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *