17,144,515 total views, 4,324 views today

Beli VR Box Pada Harga Termurah Sempena Lazada Online Revolution

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Beli VR Box di Lazada
Sepanjang Lazada Online Revolution berlangsung sejak bulan November hingga Disember 2016, Bro tertarik dengan VR BOX yang dijual di Lazada.

Memang teruja bila dah dapat sebiji VR BOX yang membolehkan kita menonton video 3D, bermain game 3D dengan sudut pandangan 600 darjah.

Harga yang ditawarkan juga agak murah dan berbaloi untuk dimiliki.

Beli VR Box di Lazada

Yang ini merupakan model terbaru bagi 3D VR Helmet: VR BOX II (VER 2) Play, dimana ia sesuai digunakan bersama telefon pintar sama ada Android mahupun iOS.

Anda hanya perlu pasang telefon anda pada VR Box ini, dan nikmati pengalaman menarik menggunakannya seperti anda berada di skrin besar dengan efek 3D.

Anda kini boleh memuat turun aplikasi permainan atau video yang support VR pada telefon pintar anda.

Ciri-Ciri Terdapat Pada VR Box

Beli VR Box di Lazada

Ia diperbuat daripada ABS dengan rekaan tertutup sepenuhnya menggunakan bahan yang mesra alam.

Jangan risau, apa yang anda tonton tidak dapat dilihat oleh orang lain (Jangan pula korang tengok benda yang bukan-bukan) dan hanya si pemakai sahaja boleh melihatnya.

Malangnya ia hanya sesuai untuk filem 3D berbentuk kiri kanan (VR).

Kini terdapat banyak game dan video berbentuk VR yang boleh anda muat turun ke dalam telefon pintar anda. Mudah bukan?

Sesuai untuk telefon pintar dengan skrin bersaiz 4.7 – 6 inci.

Beli VR Box di Lazada

Jarak antara kanta dan telefon pintar boleh dilaraskan, untuk memberi keselesaan kepada mereka yang mempunyai penglihatan berbeza.

Fungsi penglarasan pula terletak pada bahagian atasnya.

Lagipun ianya selesa untuk digunakan sama ada anda sedang duduk, baring atau berdiri. Jangan pula gunakan ketika berjalan, risau habis semua benda anda langgar dan mungkin akan membahayakan diri anda dan orang lain.

Cara Penggunaan VR Box

Mudah sahaja untuk menggunakannya. Anda hanya perlu ;-

  1. Masukan telefon pintar anda pada tray yang disediakan.
  2. Buka aplikasi 3D (Game / Movie)
  3. Masukan tray ke dalam VR Box
  4. Pakaikan ia di kepala
  5. Laraskan kanta ikut kesuaian anda, pastikan paparan pada skrin jelas dan anda berasa selesa menggunakannya.
  6. So, jom kita enjoy…..!!!

Jangan lupa dapaykan VR Box ini pada harga termurah. Hanya di LazadaLazada Box of Joy

Beli VR Box di Lazada

Sempena Lazada Online Revolution kali ini, Bro ingin kongsikan sesuatu dengan anda semua, yakni ‘Box of Joy’.

Apa isi didalamnya?

Lazada Box of Joy

Di dalamnya terdapat beberapa produk yang mampu memberikan anda kegembiraan / keseronokan sewaktu membeli belah sepanjang tempoh Lazada Online Revolution berlangsung.

Terutamnya produk Nestle – Beg Ola Bola Milo, Nescafe White Coofee (Berperisa Pandan), Just Milk, Maggi & Cerelac.

Tidak lupa juga produk penjagaan bayi dari Drypers dan MamyPoko.

Memory kad dari SanDisk dan patung panda dari FoodPanda beserta kod diskaun (Nak? Sila zoom gambar).

Nanti, Bro akan tulis panjang lebar tentang kandungan dalam Lazada Box of Joy tidak lama lagi. Stay Tune..!!

Lazada Online Revolution bukan setakat anda boleh perolehi barang pada harga termurah. Bahkan, terdapat banyak promosi dan voucher untuk anda nikmati.

Jangan lupa masukan voucher diatas sewaktu membuat pembelian di Lazada.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 thoughts on “Beli VR Box Pada Harga Termurah Sempena Lazada Online Revolution

  1. Wow gajet gempak. Semua nampak 3D. Baik-baik jangan sampai terantuk dinding. 🙂

    1. Kalau dok diam-diam xde la terhantuk dinding.

  2. ooh..baru tau ! Canggih betul

    1. Cuma xbanyak game dan video yang support VR buat masa ini. Hanya mampu download je.

  3. saye pun pakai bende tu…untuk maen game2 3D…nonton movie 3D

  4. Wahh mantepp, jadi kepengen beli samsung s8 nih, sekalian langsung yang canggih :v wkwkwk

  5. wahh mantepp, jadi pngen beli hp yang support begituan :v wkwkwk

  6. kayanya keren nih bisa 3D cuma pake hp doang, harga vr yang model begini aja udah murah ya gan apalagi kalau yang dari kardus itu yang waktu awal-awal booming vr

Leave a Comment