Uncle Zuan – Pengomen Blog Terbanyak Bagi Tahun 2015

Uncle Zuan Top Komentor 2015 Blog Bro Framestone

Tahun 2015 telah melabuhkan tirainya, kini tirai 2016 dibuka.

Yang pasti, lebih mencabar dan menguji Bro sebagai seorang blogger, suami, ayah dan pemilik Bro Char Kuey Teow. Kena pandai bahagi masa dan tanggungjawab.

Seperti yang Bro janjikan.

Bro akan senaraikan pengomen terbanyak bagi blog broframestone.com bagi tahun 2015 :-

  1. Uncle Zuan
  2. akubiomed
  3. blogger lelaki
  4. anuar
  5. huda
  6. hasif
  7. Denaihati
  8. reezluv
  9. titan
  10. islam di dadaku

Ada tak nama anda tersenarai?

Jika tidak, pastikan anda sentiasa meninggalkan komen di blog ini. Siapa tahu, ada orang dari blog ini ke yang datang ke blog anda selepas ini.

Oh, lupa… Blog Bro dah tak popular dah macam dedulu.

Eh, kenapa pula Bro letak muka Uncle Zuan dekat blog ini? Bukan selalu Bro letak muka awek-awek comel je ke?

He…23x Kita bagi can la pada pengomen terbanyak blog ini bagi tahun 2015, yakni Uncle Zuan. Semangat dia mengomen kaw-kaw.

Berbaloi ke tinggalkan komen banyak-banyak dekat blog Bro ini?

iPod Shuffle

Mahu tak berbaloi-baloi.

Bila iPod Suffle ini akan dihadiahkan kepada pengomen terbanyak blog ini. Tahniah diucapkan kepada Uncle Zuan.

Doakan moga rezeki Bro tahun nie dipermurahkan dan dipermudahkan. Mana tahu boleh dikongsikan buat pembaca blog ini terutama yang selalu tinggalkan jejak @ komen.

Bicara Bro : Sejak nak dekati umur 40an, dah tak ramai awek atau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15,594,436 total views, 1,333 views today

Travel, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia. Ex-Social Media Executive dan mempunyai Ijazah Sarjana Muda dalam Pengurusan Peniagaan. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

20 responses to “Uncle Zuan – Pengomen Blog Terbanyak Bagi Tahun 2015”

  1. mizi says:

    Saya sebenar x suka sangat komen tahniah kepada zuan sebab telah berjaya rebut peluang komen terbanyak

  2. Cik Ash says:

    tahniah kepada semua yang berjaya berada dalam top comment blog bro.. tak sempat kejar lagi.

  3. Anuar says:

    Tahniah Uncle Zuan… Wah… Bestnya dapat menang Ipod… 😉

  4. YB Shehan says:

    Wah.. tahniah.. rugi tak komen. hihihihi

  5. akubiomed says:

    Tanniah menjadi pengomen tegar. 🙂

  6. titana says:

    pehh..

    tegar betul diorang suka mengomen.

    hoho

  7. Uncle Zuan says:

    alhamdulillah, terima kasih banyak banyak bro. persainan top komentar blog bro boleh tahan gak. mati kutu rasanya nak tinggalkan komen. tapi sebab nak sangat menang, gagahkan juga untuk komen hehe

  8. mselim3 says:

    Assalammualaikum… bro,

    hhahah…. sedih nyer tak tersenarai…

    mselim3

    pls: Insaallah kalau ada kelapangan visit bro kat sini k…

  9. Alhamdulillah, tahniah..

    Amalkan makanan sunnah? Kami ada pelbagai natural remedies..

    http://www.rahsiamakanansunnah.wordpress.com

  10. hasif says:

    tahniah berjaya dapat hadiah komen tegar…nak lawan jauh sudah pergi..huhu

  11. alahai…comelnya ipod…tahniah zuan…huhuhu

  12. reezluv says:

    eh..ada hadiah rupanya..rugi plak rasanya tak komen bebanyak.aha

  13. Hmmm… tahun 2016 punya pengomen terbanyak mesti hadiah lagi best ni

  14. zik says:

    kalau ada rezeki insyallah bro fremeseton akan beri hadiah lain yang lebih gempak… so semua kasi support bro

  15. salam kenal, saya pengomen terbaru website ini. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge