Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

15,994,637 total views, 24 views today

Uncle Zuan – Pengomen Blog Terbanyak Bagi Tahun 2015

Uncle Zuan Top Komentor 2015 Blog Bro Framestone

Tahun 2015 telah melabuhkan tirainya, kini tirai 2016 dibuka.

Yang pasti, lebih mencabar dan menguji Bro sebagai seorang blogger, suami, ayah dan pemilik Bro Char Kuey Teow. Kena pandai bahagi masa dan tanggungjawab.

Seperti yang Bro janjikan.

Bro akan senaraikan pengomen terbanyak bagi blog broframestone.com bagi tahun 2015 :-

  1. Uncle Zuan
  2. akubiomed
  3. blogger lelaki
  4. anuar
  5. huda
  6. hasif
  7. Denaihati
  8. reezluv
  9. titan
  10. islam di dadaku

Ada tak nama anda tersenarai?

Jika tidak, pastikan anda sentiasa meninggalkan komen di blog ini. Siapa tahu, ada orang dari blog ini ke yang datang ke blog anda selepas ini.

Oh, lupa… Blog Bro dah tak popular dah macam dedulu.

Eh, kenapa pula Bro letak muka Uncle Zuan dekat blog ini? Bukan selalu Bro letak muka awek-awek comel je ke?

He…23x Kita bagi can la pada pengomen terbanyak blog ini bagi tahun 2015, yakni Uncle Zuan. Semangat dia mengomen kaw-kaw.

Berbaloi ke tinggalkan komen banyak-banyak dekat blog Bro ini?

iPod Shuffle

Mahu tak berbaloi-baloi.

Bila iPod Suffle ini akan dihadiahkan kepada pengomen terbanyak blog ini. Tahniah diucapkan kepada Uncle Zuan.

Doakan moga rezeki Bro tahun nie dipermurahkan dan dipermudahkan. Mana tahu boleh dikongsikan buat pembaca blog ini terutama yang selalu tinggalkan jejak @ komen.

Bicara Bro : Sejak nak dekati umur 40an, dah tak ramai awek atau

Related Post @ Broframestone

20 Comments

  1. alhamdulillah, terima kasih banyak banyak bro. persainan top komentar blog bro boleh tahan gak. mati kutu rasanya nak tinggalkan komen. tapi sebab nak sangat menang, gagahkan juga untuk komen hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *