17,149,395 total views, 699 views today

#IftarAtNandos Ramadan Platter – Harga RM62.54 Termasuk GST

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

IftarAtNandos - Ramadan Platter Hujung-hujung Ramadhan ini, tiba-tiba pening tak tahu nak berbuka dekat mana dan menjimatkan (sekiranya anda berdua).

Bro cadangkan anda cuba #IftarAtNandos yang hadir dengan Ramadan Platter mereka. Hanya dihidangkan sepanjang bulan Ramadan ini sahaja.

Kenapa Bro kata ianya berbaloi (sekiranya anda berdua) dan menjimatkan?

Ramadan Platter terdiri daripada :-

  • 2 x 1/4 Chicken with 2 sides
  • 1 x Large PERI Chips
  • 2 x Bottomless soft drinks (boleh refill)
  • 2 x Orange Bolo Cake ( pencuci mulut )

IftarAtNandos - Ramadan Platter
Bukan sahaja menjimatkan (RM62.54 termasuk GST)

Bahkan memudahkan anda membuat pilihan sewaktu berfikir nak makan apa di Nandos. Bila perut rasa lapar, memang menyukarkan kita membuat pilihan.

Paling menarik,

Jangan lupa untuk berwefie bersama set Ramadan Platter dan upload di laman facebook Nando’s atau Instagram @NandosMy dengan hashtag #IftarAtNandos

10 Pemenang akan dipilih setiap minggu. Contest ini berlangsung dari 8 Jun – 26 Julai 2015.

Dan Bro dah selamat menjadi pemenang pada minggu yang kedua. Hadiah pun dah selamat sampai ke rumah Bro he…23x

IftarAtNandos - Ramadan Platter

Ini gambar yang Bro upload dan terpilih sebagai salah seorang pemenang.

Simple bukan.

Syaratnya, kena ada Ramadan Platter dalam gambar… Kalau idak……

Menurut Blog Hazman Fadzil

Anda boleh buat pesanan untuk NANDOS TAPAU PLATTER di mana anda akan dapat 1 x Whole Chicken bersama 2 x regular sides pada harga RM45 sahaja.

Itu sekiranya anda ingin membawa pulang untuk berbuka puasa bersama keluarga.

Jika tak sempat nak keluar?

Anda boleh buat pesanan untuk penghantaran dan dapat PERCUMA air minuman Ice Lemon Tea 1.5L sekiranya tempahan yang anda buat adalah sebelum pukul 5 petang.

Anda boleh hubungi Customer eXperience team 1300-88-6555 atau pre-order secara online (http://onlineorder.nandos.com.my/)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “#IftarAtNandos Ramadan Platter – Harga RM62.54 Termasuk GST

  1. Memang dah habis idea dah nak masak apa hujung2 ni.

  2. Eh, berbaloi pula tengok 😀

  3. Uish dengan harga camtu ok le tu … Tp kenape aku pegi last time mahal sikit yer . Cis . hehe

Leave a Comment