Gadis Blogger Malaysia Sizzling Suzai Iena Eliena Syafiqah Hashim Nando's Art Initiative 2015
Asik baca blog orang lain dok promote blogger yang memang dah popular. Saban tahun, nama itu juga yang dipetik dan diperkatakan.

Kali ini, Bro nak buat kelainan dengan memperkenalkan 3 orang gadis blogger, yang bagi Bro agak popular tetapi kurang dikenali dikalangan anda.

Disini, Bro nak perkenalkan mereka bertiga yang Bro temui sewaktu Majlis Perasmian Ruang Kreatif Nando’s Art LOT123 baru-baru ini.

  1. Sizzling Suzai – http://sizzlingsuzai.blogspot.com/
  2. Iena Eliena – http://www.ienaeliena.com/
  3. Syafiqah Hashim – http://www.syafiqahhashimxoxo.com/

Kenapa Bro cakap mereka ini juga blogger popular?

Sebab mereka juga pernah keluar dekat TV, Pernah keluar majalah/surat khabar.

Bro sendiri pun takat masuk TV dan masuk majalah (bukan sebab Bro adalah Blogger), maka mereka layak juga untuk anda kenali.

Tak kenal, maka tak cinta. Dari canang-canang blogger yang dah memang popular dan dah memang ramai orang kenal. Baik kita canang-canang blogger yang tiada orang kenali tetapi mempunyai blog yang mantap.

Gadis Blogger Malaysia Sizzling Suzai Iena Eliena Syafiqah Hashim Nando's Art Initiative 2015

Gadis Blogger Malaysia Sizzling Suzai Iena Eliena Syafiqah Hashim Nando's Art Initiative 2015

Gadis Blogger Malaysia Sizzling Suzai Iena Eliena Syafiqah Hashim Nando's Art Initiative 2015

Gadis Blogger Malaysia Sizzling Suzai Iena Eliena Syafiqah Hashim Nando's Art Initiative 2015

Gadis Blogger Malaysia Sizzling Suzai Iena Eliena Syafiqah Hashim Nando's Art Initiative 2015

Pandai dorang posing depan kamera.

Awat Bro statik je. Tak reti nak posing depan kamera sendiri ke?

Bicara Bro : Ada orang cakap Bro nampak kurus. Itu pasal mereka tak berani nak tegur, takut salah orang.