17,147,791 total views, 3,180 views today

Kenali 3 Gadis Blogger Popular Bagi Tahun 2015

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Gadis Blogger Malaysia Sizzling Suzai Iena Eliena Syafiqah Hashim Nando's Art Initiative 2015
Asik baca blog orang lain dok promote blogger yang memang dah popular. Saban tahun, nama itu juga yang dipetik dan diperkatakan.

Kali ini, Bro nak buat kelainan dengan memperkenalkan 3 orang gadis blogger, yang bagi Bro agak popular tetapi kurang dikenali dikalangan anda.

Disini, Bro nak perkenalkan mereka bertiga yang Bro temui sewaktu Majlis Perasmian Ruang Kreatif Nando’s Art LOT123 baru-baru ini.

  1. Sizzling Suzai –ย http://sizzlingsuzai.blogspot.com/
  2. Iena Eliena –ย http://www.ienaeliena.com/
  3. Syafiqah Hashim –ย http://www.syafiqahhashimxoxo.com/

Kenapa Bro cakap mereka ini juga blogger popular?

Sebab mereka juga pernah keluar dekat TV, Pernah keluar majalah/surat khabar.

Bro sendiri pun takat masuk TV dan masuk majalah (bukan sebab Bro adalah Blogger), maka mereka layak juga untuk anda kenali.

Tak kenal, maka tak cinta. Dari canang-canang blogger yang dah memang popular dan dah memang ramai orang kenal. Baik kita canang-canang blogger yang tiada orang kenali tetapi mempunyai blog yang mantap.

Gadis Blogger Malaysia Sizzling Suzai Iena Eliena Syafiqah Hashim Nando's Art Initiative 2015

Gadis Blogger Malaysia Sizzling Suzai Iena Eliena Syafiqah Hashim Nando's Art Initiative 2015

Gadis Blogger Malaysia Sizzling Suzai Iena Eliena Syafiqah Hashim Nando's Art Initiative 2015

Gadis Blogger Malaysia Sizzling Suzai Iena Eliena Syafiqah Hashim Nando's Art Initiative 2015

Gadis Blogger Malaysia Sizzling Suzai Iena Eliena Syafiqah Hashim Nando's Art Initiative 2015

Pandai dorang posing depan kamera.

Awat Bro statik je. Tak reti nak posing depan kamera sendiri ke?

Bicara Bro : Ada orang cakap Bro nampak kurus. Itu pasal mereka tak berani nak tegur, takut salah orang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

38 thoughts on “Kenali 3 Gadis Blogger Popular Bagi Tahun 2015

  1. Baru first time tahu pasal blog mereka. . Terima kasih bro di atas perkongsian info. .

  2. blogger tersorok macam den ni berangan la nak dapat tittle popular hahaha… kena amik aura cik mat gebu dulu baru boleh jadi blogger tersorok paling popular. kekekeke

    1. Mat Gebu popular bukan sebab dia… tapi popular sebab resepi masakan dia…. tapi antara mat gebu dengan tiffin biru… tiffin biru lagi popular..

  3. pm bro….awek2 tue dah berpunya ke belum..hahaha

    1. Try la stalker blog mereka dan mengenali mereka secara dekat. Bro xboleh tolong orang yang ada niat nak sailang bro he..23x

  4. Perghhh! Bro dapat jumpa blogger-blogger fofularrrr! Awat fana nampak bro macam makin muda ni? Ya Allah, handsomenyaaa.

    1. Handsome ke? Masih ada masa lagi kalau plan nak adjust Bro selagi Fana xkahwin lagi he…23x

      Makin muda? mungkin sebab bergambar dengan orang-orang muda kot. Dah lama xjumpa Fana…

  5. Hahah banyak blogger popluar yang tidak diketahui berada kat luar sana, bro dah macam azwan ali dah saya tengok

    1. Tang mana yang nampak macam azwan ali?

  6. okeh.

    beruntung la hang, kan?

    haha..

  7. Amboi comel-comel semuanya ๐Ÿ™‚

  8. Assalammualaikum… bro,

    wahh… meraka nie memang popular dahhh…..

    mselim3

    1. Oh mereka ini memang popular ek, tapi tak ramai yang memperkatakan tentang dorangkan. Meh bro start dulu kot2 ada trafik masuk blog bro jika orang search dorang nie dekat google ke nanti.

  9. baru dengar blog mereka nak kesana lihat bagaimana blognya

    1. Sila kan.. amat dialu-alukan

  10. saya dari aceh indonesia mengucapkan selamat untuk mereka bertiga

  11. selamat berkenalanlah dgn 3 orang ni, kot2 bolehlah jumpa nanti…heee

  12. mudah-mudahan dunia blogging akan lebih berseri dengan adanya 3 blogger wanita ini.

  13. cool jgk bro dikapit oleh awek2 bertudung cmel..hihi..

  14. waw cantik2 ya ๐Ÿ˜€ muslimah lagi… patut di contoh ๐Ÿ™‚

    Jangan lupa kunjungi http://www.id-developers.com/

  15. padahal bro tuh yang popular..hehe… 23x…

  16. terima kasih bro tlg promote
    mayu saye hehe

  17. Tak bape kenal sangat bloggers ni, saye nak terkenal jugak bukan as a blogger tapi sebagai orang yang banyak membantu orang lain dengan cara saye yang tersendiri

  18. mata fokus pada 3 gadis tersebut.
    x nampk pulak bro dalam gambo tue.
    hehehe.

    1. Tak apa, motif entry ini untuk memperkenalkan 3 orang gadis ini je.

  19. nice…thanks bro perkenalkan bloggers ni…mmg tgh nak cari blogger2 nak invite contest di LetsMasak.com … hadiah utama iPhone 6 Plus ๐Ÿ™‚

    Untuk maklumat lanjut tentang contest ni…boleh pegi link ni http://letsmasak.com/contest/review2015

    thanks bro!

  20. buat masa ni memang aku tak kenal pun depa sape..sebab tak pernah pun nampak dalam dunia blogger ni, mungkin dalam dunia media dan event mereka ni digilai dan juga peringkat umur mereka..memang ramai lagi blogger kat malaysia ni,biasa le kan..:D

  21. Emm, adjust bro? Alamak, rasa macam kena cepuk je kat kepala. Hahaha. Tula, lama jugak tak jumpa Bro ni sejak bro makin handsome ni . hahahaa

    1. Iyo la tue, Bro lalu sebelah pun bukannya Fana perasan kan he…23x

  22. Wah, bagus juga idea memperkenalkan blogger-blogger baru Malaysia. Peluang untuk aktiviti blogwalking juga meluas ๐Ÿ™‚

  23. Salam bro!! Yo whats up!! Hehe lahhhh terima kasih daun keladi xd lah smpi thp popular thn 2015 hahaha over sgt tau…xp still sgt appreciate shoutout ni tq tau n really glad to finally met you insyAllah ketemu lg kt d masa hadapan amin… ๐Ÿ˜‰

  24. Oh btw haiyoooo sory sy mmg suka wat mimik2 muke ni xsgka plak lah bro nk upload! Cehhhh malu juge lahhhh =P

  25. amboiiii…. kaku depan camera sbb dah jadi bapak orang..cuba kalau belum jadi bapak orang kiki…selamat tahun baru Bro… moga murah rezeki demi anak2 & wifey tercinta

  26. Gadis dan awek nie memang penah nampak jugak laa…..hope diorang terus aktif dalam dunia blogging….

Leave a Comment