You are here
Home > Bersama BroFramestone > Kenali 3 Gadis Blogger Popular Bagi Tahun 2015

Kenali 3 Gadis Blogger Popular Bagi Tahun 2015

Gadis Blogger Malaysia Sizzling Suzai Iena Eliena Syafiqah Hashim Nando's Art Initiative 2015
Asik baca blog orang lain dok promote blogger yang memang dah popular. Saban tahun, nama itu juga yang dipetik dan diperkatakan.

Kali ini, Bro nak buat kelainan dengan memperkenalkan 3 orang gadis blogger, yang bagi Bro agak popular tetapi kurang dikenali dikalangan anda.

Disini, Bro nak perkenalkan mereka bertiga yang Bro temui sewaktu Majlis Perasmian Ruang Kreatif Nando’s Art LOT123 baru-baru ini.

  1. Sizzling Suzai –Β http://sizzlingsuzai.blogspot.com/
  2. Iena Eliena –Β http://www.ienaeliena.com/
  3. Syafiqah Hashim –Β http://www.syafiqahhashimxoxo.com/

Kenapa Bro cakap mereka ini juga blogger popular?

Sebab mereka juga pernah keluar dekat TV, Pernah keluar majalah/surat khabar.

Bro sendiri pun takat masuk TV dan masuk majalah (bukan sebab Bro adalah Blogger), maka mereka layak juga untuk anda kenali.

Tak kenal, maka tak cinta. Dari canang-canang blogger yang dah memang popular dan dah memang ramai orang kenal. Baik kita canang-canang blogger yang tiada orang kenali tetapi mempunyai blog yang mantap.

Gadis Blogger Malaysia Sizzling Suzai Iena Eliena Syafiqah Hashim Nando's Art Initiative 2015

Gadis Blogger Malaysia Sizzling Suzai Iena Eliena Syafiqah Hashim Nando's Art Initiative 2015

Gadis Blogger Malaysia Sizzling Suzai Iena Eliena Syafiqah Hashim Nando's Art Initiative 2015

Gadis Blogger Malaysia Sizzling Suzai Iena Eliena Syafiqah Hashim Nando's Art Initiative 2015

Gadis Blogger Malaysia Sizzling Suzai Iena Eliena Syafiqah Hashim Nando's Art Initiative 2015

Pandai dorang posing depan kamera.

Awat Bro statik je. Tak reti nak posing depan kamera sendiri ke?

Bicara Bro : Ada orang cakap Bro nampak kurus. Itu pasal mereka tak berani nak tegur, takut salah orang.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

38 thoughts on “Kenali 3 Gadis Blogger Popular Bagi Tahun 2015

    1. Handsome ke? Masih ada masa lagi kalau plan nak adjust Bro selagi Fana xkahwin lagi he…23x

      Makin muda? mungkin sebab bergambar dengan orang-orang muda kot. Dah lama xjumpa Fana…

    1. Oh mereka ini memang popular ek, tapi tak ramai yang memperkatakan tentang dorangkan. Meh bro start dulu kot2 ada trafik masuk blog bro jika orang search dorang nie dekat google ke nanti.

  1. Tak bape kenal sangat bloggers ni, saye nak terkenal jugak bukan as a blogger tapi sebagai orang yang banyak membantu orang lain dengan cara saye yang tersendiri

  2. buat masa ni memang aku tak kenal pun depa sape..sebab tak pernah pun nampak dalam dunia blogger ni, mungkin dalam dunia media dan event mereka ni digilai dan juga peringkat umur mereka..memang ramai lagi blogger kat malaysia ni,biasa le kan..:D

  3. Salam bro!! Yo whats up!! Hehe lahhhh terima kasih daun keladi xd lah smpi thp popular thn 2015 hahaha over sgt tau…xp still sgt appreciate shoutout ni tq tau n really glad to finally met you insyAllah ketemu lg kt d masa hadapan amin… πŸ˜‰

  4. amboiiii…. kaku depan camera sbb dah jadi bapak orang..cuba kalau belum jadi bapak orang kiki…selamat tahun baru Bro… moga murah rezeki demi anak2 & wifey tercinta

Leave a Reply

Top