You are here
Home > Bersama BroFramestone > Family Bertema Merah, Kalah Kak Red Mummy

Family Bertema Merah, Kalah Kak Red Mummy

Bertema Merah bersama Redmummy Blogilvy
Ambil engkau

Satu family bertema merah baru-baru ini sewaktu menghadiri satu majlis di sekitar ibu kota anjuran salah satu company PR yang selalu berurusan dengan Bro sejak tahun 2011 – Ogilvy.

Tergugatlah Kak Red Mummy.

Ini baru ada 1 askar je kak. Tunggu dah berderet nanti he…23x

Bertema Merah bersama Redmummy Blogilvy

Tapi pastinya kak Red Mummy tak kan mengalah he…23x

Merah dan sweet gitew.

Kak Red nie ada satu je yang Bro tak suka.

Kalau dia ambil port pasal Bro, habis semua benda dia tahu. Ops…!! kisah lama saya akak jangan ungkit balik tau.

Tapi sekarang, rasanya dia confirm tak ambil tahu pasal Bro. Sebab Bro bukan retis dah macam dulu (retis la sangat). Tue pasal, baru-baru jumpa dia cakap, “makin sihat nampak”
Bertema Merah bersama Redmummy Blogilvy
Baby Fisha bersama dengan Kak Red Mummy.

Nak pula dia dengan orang lain. Pandai memilih ek he..23x

Tiba-tiba teringat lagi zaman-zaman buat kerja gila. Turun Alamanda semata-mata nak main bowling dengan family kak Red tengah-tengah malam (tahun 2010 kalau tak salah)

Belum lagi kerja-kerja gila yang lain.

Tak pe la kak. Sekarang nie, saya dah ada teman nak buat kerja-kerja gila (dekat rumah he..23x)

Bertema Merah bersama Redmummy Blogilvy

Sebelum balik,

Sempat lagi abadikan gambar keluarga pada mug. Nampak macam sweet sangat memasing he..23x

Terima kasih kepada pihak Ogilvy sebab sudi jemput kami sekeluarga di event Blogilvy dan 123cheeseMY pula untuk mug yang comel ini.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

19 thoughts on “Family Bertema Merah, Kalah Kak Red Mummy

Leave a Reply

Top