17,157,777 total views, 3,317 views today

Family Bertema Merah, Kalah Kak Red Mummy

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Bertema Merah bersama Redmummy Blogilvy
Ambil engkau

Satu family bertema merah baru-baru ini sewaktu menghadiri satu majlis di sekitar ibu kota anjuran salah satu company PR yang selalu berurusan dengan Bro sejak tahun 2011 – Ogilvy.

Tergugatlah Kak Red Mummy.

Ini baru ada 1 askar je kak. Tunggu dah berderet nanti he…23x

Bertema Merah bersama Redmummy Blogilvy

Tapi pastinya kak Red Mummy tak kan mengalah he…23x

Merah dan sweet gitew.

Kak Red nie ada satu je yang Bro tak suka.

Kalau dia ambil port pasal Bro, habis semua benda dia tahu. Ops…!! kisah lama saya akak jangan ungkit balik tau.

Tapi sekarang, rasanya dia confirm tak ambil tahu pasal Bro. Sebab Bro bukan retis dah macam dulu (retis la sangat). Tue pasal, baru-baru jumpa dia cakap, “makin sihat nampak”
Bertema Merah bersama Redmummy Blogilvy
Baby Fisha bersama dengan Kak Red Mummy.

Nak pula dia dengan orang lain. Pandai memilih ek he..23x

Tiba-tiba teringat lagi zaman-zaman buat kerja gila. Turun Alamanda semata-mata nak main bowling dengan family kak Red tengah-tengah malam (tahun 2010 kalau tak salah)

Belum lagi kerja-kerja gila yang lain.

Tak pe la kak. Sekarang nie, saya dah ada teman nak buat kerja-kerja gila (dekat rumah he..23x)

Bertema Merah bersama Redmummy Blogilvy

Sebelum balik,

Sempat lagi abadikan gambar keluarga pada mug. Nampak macam sweet sangat memasing he..23x

Terima kasih kepada pihak Ogilvy sebab sudi jemput kami sekeluarga di event Blogilvy dan 123cheeseMY pula untuk mug yang comel ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 thoughts on “Family Bertema Merah, Kalah Kak Red Mummy

    1. Mak ngah je merah.. Bro hijau he…23x eh tertiba rabun warna

  1. wah..

    lawan-lawan warna merah la plakk..

    1. Rasanya tang merah tue siapa yang menang? Gua punya kuasa 3 (plus isteri dan anak gua)

  2. Satu keluarga serba merah. 🙂

    1. Tertiba rasa ralat pula tak bergambar dengan akubuiomed he..23x

  3. kathy pecinta merah juga..hehehehee..

    1. Ramai sangat pencinta merah nie.. nk tukar jadi pencinta….. lain la

  4. Kenapa aku nampak bro putih jaa.. ha ha ha…

    1. Nur…. kata orang la… Itu tanya tukang ambil gambar…

  5. Merah itu menceriakan… Bestlah bergambar sekeluarga kat mug tu.. menarik.. 🙂

    1. Susah gak la nak ambil gambar macam nie.. Fisha tak mahu dok diam he..23x

  6. sampai mug pun merah..heee. merah memang meriah lah….

    1. Kena meriah gak malam tue.. katenye la… tgu entry susulan 🙂

  7. AMBOI MERANHYA…nsb baik xkena tanduk dek lembu..hhehehe

    1. Selamat xde lembu dekat sini 🙂

    1. Terang sangat ke? Selamat malam, so cahaya samar-samar sikit 🙂

  8. Amboi, merahnya.. Hehe.. Part mug tu comel sangat.. Boleh siap on the sport ekk? pantas jugak..
    Rosmiza Ali Official Blog™

Leave a Comment