17,167,036 total views, 556 views today

Mee Udang D’laila, MMA Santai Corner, Nilai

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Mee Udang D'laila MMA Santai Corner
Sanggup turun ke Nilai semata-mata ingin menikmati Mee Udang D’laila di MMA Santai Corner.

Ini semua Hafiz Rahim punya pasal. Menyesal tertiba call dia tanpa apa plan malam tadi. Apa-apa pun memamg berbaloi dapat menikmatinya malam tadi.

Semangkuk Mee Udang bersama 4 ekor Udang bersaiz L hanya bernilai RM10.

Murah jika dibandingkan dengan beberapa Mee Udang yang pernah Bro rasa sekitar Kuala Lumpur.

Mee Udang D'laila MMA Santai Corner

Rupanya ramai pula yang turut serta malam tadi termasuk Hazman Fadzil dan Ben Ashaari.

Gambar Ben je tak sempat nak ambil, sebab dia duduk sebelah.

Mee Udang D'laila MMA Santai Corner

Nampak tak puan isteri berselera menikmati Mee Udang dekat sini.

Tapi kena fikir 2-3x juga kalau nak ke sini. Sebab dari rumah Bro nak ke sana hampir 100 km. Kalau pergi balik mahu nk dekat 200 km.

Kata puan isteri, kalau mengidam je baru pergi sini he…23x

Lately, gua asik mengidam je. Apakah?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 thoughts on “Mee Udang D’laila, MMA Santai Corner, Nilai

  1. Sempoi la bro…. asam pedas dia pun okey gak kan…. ada rezeki kita plan makan2 sini – gua belanja makan sate ke… burger bakar ker sambil layan dengar orang karaoke…

    1. Asam pedas yang gua tapau hari tue, dah licin dah… Silap tak mintak dia lebihkan kuah he…23x

  2. Aku tak sampai2 lagi nie…

  3. Hehehe. Itu baru mee udang. Nanti kita layan satay tulang plak.

    1. Hang nie, dasar kaki penghasut la… Rabu malam nak?

  4. Fuyoh, besar betul 3 ekor udang elok sahaja duduk didalam mangkuk. 🙂

  5. puas hati makan dengan udang sebesar itu dengan harga cuma RM 10…kalau dekat hari-hari mesti pergi..makanlah sampai muak.

  6. nampak pun memang menyelerakan…harga pun agak murah tu bro..:D

  7. satu2nya menu yang saya dan husband tak boleh nak makan..sorang tak suka mee, sorang lagi tak makan udang..tengok gambar je la..:)

  8. Apakah Fisha bakal mendapat adik? daddy dah mengidam tuh….tp tgok mee udang ni..memang SA terliur..ntah bila nak pi terjah mencari…

Leave a Comment