Sifu Selfie Malaysia – Uncle Gedek

Sifu Selfie - Uncle Gedek
Tak sangka ramai yang berminat nak selfie dengan Bro sewaktu Majlis Sepetang Bersama Blogger 2014 anjuran Denaihati Network baru-baru ini.

Tak tahu apa yang bestnya selfie dengan Bro. Bagi mereka, tak menang iPhone 5s pun tak apa, janji dapat berselfie dengan Bro Framestone. Iyo la tue #SayangiBroFramestone.

Di sini Bro nak perkenalkan siapa Sifu Bro yang turut serta di majlis ini.

Uncle Gedek Bro FramestoneUncle Gedek

Korang sure ramai tak perasan kewujudan beliau.

Sebab, dia datang waktu pendaftaran dan waktu orang nak balik he..23x Ini baru selebriti blogger namanya. Retis gitew.

Semuanya bermula dengan satu gambar di blog beliau dimana muka bro dijadikan background.

Tak pasal-pasak terus sampai sekarang, Bro terpengaruh dengan beliau.

Dan korang-korang juga menjadi mangsanya walaupun teknik selfie yang Bro gunakan agak berbeza dengannya.

Sila abaikan perbezaan gambar Bro sebelum kahwin dan selepas ada anak he..23x Nampak sangat perbezaannya. Uncle Gedek tetap maintain gitew.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6,647,692 total views, 19,176 views today

Lazada Malaysia
Antara Top Blogger - Travel, Parenting dan Lifestyle di Malaysia. Berkerja sebagai Social Media Executive dan mempunyai Ijazah Sarjana Muda dalam Pengurusan Peniagaan. Mempunyai seorang isteri dan seorang anak (belum plan nak tambah lagi)

31 thoughts on “Sifu Selfie Malaysia – Uncle Gedek

    • He…23x tang nie mu kena selalu duduk berdekatan dengan bro la.. baru leh jumpa atau kenal blogger yang macam susah sikit nak jumpa…

      Dorang nie jenis xsuka nak menyerlah dekat memana… so kena pandai cari port dorang lepak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge