3,393,946 total views, 16,077 views today

Sifu Selfie Malaysia – Uncle Gedek

Sifu Selfie - Uncle Gedek
Tak sangka ramai yang berminat nak selfie dengan Bro sewaktu Majlis Sepetang Bersama Blogger 2014 anjuran Denaihati Network baru-baru ini.

Tak tahu apa yang bestnya selfie dengan Bro. Bagi mereka, tak menang iPhone 5s pun tak apa, janji dapat berselfie dengan Bro Framestone. Iyo la tue #SayangiBroFramestone.

Di sini Bro nak perkenalkan siapa Sifu Bro yang turut serta di majlis ini.

Uncle Gedek Bro FramestoneUncle Gedek

Korang sure ramai tak perasan kewujudan beliau.

Sebab, dia datang waktu pendaftaran dan waktu orang nak balik he..23x Ini baru selebriti blogger namanya. Retis gitew.

Semuanya bermula dengan satu gambar di blog beliau dimana muka bro dijadikan background.

Tak pasal-pasak terus sampai sekarang, Bro terpengaruh dengan beliau.

Dan korang-korang juga menjadi mangsanya walaupun teknik selfie yang Bro gunakan agak berbeza dengannya.

Sila abaikan perbezaan gambar Bro sebelum kahwin dan selepas ada anak he..23x Nampak sangat perbezaannya. Uncle Gedek tetap maintain gitew.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

29 Responses to Sifu Selfie Malaysia – Uncle Gedek

  1. Anuar says:

    Bestnya dapat bertemu dengan Uncle Gedek… Siap dapat bergambar selfie lagi tu…
    Anuar recently posted..Projek Investment Holding Company Untuk Alumni UTHM/KUiTTHO/ITTHO/PLSP

  2. sukma says:

    Blogger popular nie…
    sukma recently posted..Aktiviti Di hujung Minggu

  3. Mister Zarif says:

    soalan.. sape lagi hensem? hehehe
    Mister Zarif recently posted..Akibat Cuai

  4. Liniey Nor says:

    Tak pasal-pasak pon boleh :v larikkkk

  5. uarghhh!
    takdan nak selfie ngan uncle gedek !!!!
    terkilannnn.. :’(

  6. muja says:

    hahaha,, menarik sungguh uncle gedek nih,, haha

  7. mohdazahar says:

    aku xnampak pun…ramai sgt blogger disana

    • He…23x tang nie mu kena selalu duduk berdekatan dengan bro la.. baru leh jumpa atau kenal blogger yang macam susah sikit nak jumpa…

      Dorang nie jenis xsuka nak menyerlah dekat memana… so kena pandai cari port dorang lepak.

  8. aizamia3 says:

    uncle gedek memang maintain dari dulu susah senyum.. hehehe..

  9. nadia johari says:

    uncle gedek memang maintain je..hahahha…

  10. Terbaik la dua2 gambar ni… :)

  11. akubiomed says:

    Nampak perbezaan gambar selfie terdahulu dan terkini.
    akubiomed recently posted..Sepetang Bersama Blogger 2014 #SBB2014 satu lagi sejarah tercipta

  12. ha ahla… sama je ucle dulu dan sekarang… perasan kat uncle tapi seganla nak bergambar dengan uncle. Dalam banyak2 bisnes card, bisnes card uncle tu yg paling comel dan unik :D
    Ieta Mat Sa’ad recently posted..PESAWAT MH370 HILANG MENGHILANGKAN KEASYIKAN SEPETANG BERSAMA BLOGGER DAN YEO’S 2014

  13. suriaamanda says:

    x berjaya bergambar ngan bro…tp dah kidnap Fisya ganti daddy nyer…but SA berjaya selfie dengan uncle gedek cuma gagal buat muka serius mcm beliau..huh…

  14. Banyak beza antara blog uncle ini waktu mula-mula dulu dengan sekarang. Contohnya caption makin panjang (ada cerita dll).

    People change :)
    muhammad fakhruddin recently posted..Menyurat Kepada Saudara Hasbie Muda

  15. hasrulhassan says:

    Fenomena ni …. Uncle Gedek je yang selfie muka serius. Sangat Rare!

  16. Ezad Skytech says:

    kalau nak selfie dengan Uncle Gedek..muka tak boleh senyum…hee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge