17,149,509 total views, 813 views today

Event Blogrrr : Blogger Most Wanted

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Blogrrr  Blogger Most Wanted

Alhamdulillah selamat sampai ke event Blogrrr : Blogger Most Wanted yang berlangsung di MIECC, Mines.

Event ini dalam cubaan mencipta rekod baru ‘The Malaysia Book of Records’ untuk Perhimpunan Blogger Terbesar di Malaysia. Insya’lah itupun kalau korang pun turut sama turun ke sini.

Event berlangsung dari 9 pagi hingga 5 petang.

Anugerah blogrrr 2013 akan disampaikan kepada penulis-penulis blog terbaik di Malaysia.

Terdapat 10 kategori anugerah dipertandingkan iaitu Best Blogshop, Best IT & Gadget Blog, Best Art & Photography Blog, Best Entertainment Blog, Best Food & Travel Blog, Best Sports Blog, Best Fashion & Beauty Blog, Best Family & Health Blog, Best Automotive Blog dan Best Personal Blog.

Termasuk satu anugerah bagi Best Of Disablity Blog.

Bicara Bro : Bro blogger yang ke-31 mendaftar kehadiran pagi ini. Jauh lagi untuk pecah rekod. Mana korang?

20131214-101339.jpg
Bersama Kak Kujie dan blogger cilik Namaku Intan

20131214-102117.jpg
Bersama finalist bagi anugerah Blogrrr : Best Of Disablity Blog.

Dorang amat mesra walaupun ada masalah untuk berkomunikasi dengan bro. Mereka berkomunikasi menggunakan bahasa isyarat.

Terkejut waktu Bro tengah update blog. Mereka datang dan nak bergambar dengan Bro.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 thoughts on “Event Blogrrr : Blogger Most Wanted

  1. Meriah, nampak blogger yang dikenali ramai yang hadir.

    1. Ada juga blogger yang dah lama xjumpa atau jumpa secara maya dapat dijumpai disini 🙂

  2. Masih banyak kerusi kosong kat belakang 🙂

    1. He…23x Ramai yang tak nak duduk kot. Suka berjalan usha awek dekat booth he.23x

  3. good luck bro….ramai yang suka dengan bro….popular yea……

    1. Eh? Mana ada popular, bro biasa2 je…

  4. wah3… best3… tak dapat gi… moga amat bermanfaat utk sume blogger. Thn dpn In Shaa Allah join

    1. Doakan tahun depan ada la ek….

  5. hoho..leh tahan gak ramai yang datang.

  6. Moga tercapai hasrat pecah rekod tu. Nampak ramai yang dah update event tu, pasti ramai yang hadir kan.

    1. Bro xpasti bro termiss ke atau informasi tak sampai. Xnampak orang update pasal status rekod itu

  7. Intan 51 & Kak Jie 52

    Seronok jumpa ramai blogger yang kita dah kenal dah jumpa selalu…makin mesra makin ramah

    1. Tudung kak jie dengan intan nak dekat sama…

  8. pantas dan efisien update blog! haha

    1. Buat live update dekat lokasi.. senang sikit

  9. sedih nak pergi..pastu tengok jem habis patah balik..tak jadi pergi

  10. wahhh,mesti pnuh room sy time ni dtg lambat

  11. Hai, bro! Thank you for taking photo with me, my mom and my friend, Mohd Azahar!

  12. […] anjuran MYNIC hari tu dapat jumpa ramai blogger yang turut hadir. Antaranya Tekong, Encik Titan, Bro Framestone, Cyberfly (JomPHP), Abang Ensem, Kak Kujie, Kak Yanmie, Nisa Kay, Lia Omey, Farisya, Hafiz Rahim, […]

  13. Ada yang kata 600 blogger yang hadir. Mesti meriah dan best dapat jumpa rakan blogger di dunia nyata…

  14. ayo tumbuhkan semangat Blogger untuk selalu berkarya menyumbangkan inspirasi terbaik untuk orang lain.
    support!!!!

Leave a Comment