17,148,548 total views, 3,937 views today

Denaihati Peneraju Blogrrr : Best Personal Blog Awards 2013

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Pemenang Best Personal Blogger Awards

Debaran memang terasa baru-baru ini bila blog ini tercalon sebagai finalist Best Personal Blog Awards 2013 Anjuran Blogrrr.

Yang membuatkan debaran betul-betul terasa bila Bro perlu bersaing dengan mereka yang memang hebat seperti Ben Ashaari, Denaihati, Cik Epal dan Irine Nadia. Mereka menang bukan calang-calang blogger dan mempunyai pengikut mereka tersendiri.

Akhirnya, keputusan telah diumumkan top 3 dari 5 finalist pulang dengan trofi (tempat pertama je) dan wang tunai (mereka akan bank in).

BEST PERSONAL BLOG

  1. denaihati .com
  2. broframestone.com
  3. cikepal06.blogspot.com

Fuhhhhh Gila la.. Blog ini berada di tempat kedua mengalahkan Cik Epal, Ben Ashaari dan Irine Nadia. Terima kasih kepada pihak penganjur dan juri atas pencalonan dan kemenangan ini.

Di sini Bro senaraikan pemenang bagi setiap kategori

BEST FOOD & TRAVEL BLOG

  1. thebigsmallboy.com
  2. stevengoh.com
  3. kakiberangan.blogspot.com

BEST OF DISABILITY BLOG

  1. 1. amir-hamidi.name.my
  2. mohdazahar.com
  3. qiszan.com

BEST BLOGSHOP

  1. eightdesignsboutique.com
  2. scarfsweethoney.com
  3. a-dressing.com

BEST IT & GADGET BLOG

  1. jomphp.com
  2. soyacincau.com
  3. pcmamak.com

BEST ART & PHOTOGRAPHY BLOG

  1. theeggyolks.com
  2. blog.fadmanaf.com
  3. www.foodphotography.com.my

BEST ENTERTAINMENT BLOG

  1. rotikaya.com
  2. ohbulan.com
  3. munsyeed.com

BEST SPORTS BLOG

  1. sokernet.com
  2. sarawakcrocs.com
  3. wangerrard.com

BEST FASHION & BEAUTY BLOG

  1. maxmayo.com
  2. thepinkstilettos.com
  3. shazwanihamid.com

BEST FAMILY & HEALTH BLOG

  1. ibubapacemerlang2012.blogspot.com
  2. yanmieonline.com
  3. hafizmohd.com

BEST AUTOMOTIVE BLOG

  1. paultan.org
  2. motomalaya.net
  3. dsf.my

Tahniah kepada semua pemenang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 thoughts on “Denaihati Peneraju Blogrrr : Best Personal Blog Awards 2013

  1. Tahniah buat semua pemenang.. 😉

  2. tak tercalon.. tahniah pada yg menang

  3. taniah bro..semoga success selalu

  4. tahniah buat semua pemenang….memang terbaik…..

  5. tahniah kepada yang menang ehh..

  6. tahniah beb..moga next time aku dapat pegi..eeheh

  7. Terbaik punya..blog power2 tu..nanti bagi tips skit camna nak power kan blog bro..gua newbie.

  8. Tahniah buat yg menang termasuk BroFramestone..sikit lg jer nk kalahkan bro Amir..hehe

  9. Den fokus kat art and photography tu..power2

  10. Nasib baik gua sempat jugak jumpa bro aritu kan….

  11. wow..tahniah….no 2 tu dah hebat dah tu…

    1. Ye ke? bro tetap rasa biasa2 je…

  12. sekali lagi tahniah buat bro dan semua finalis kategori ini dan kategory lain juga yang sememangnya hebat-hebat belaka.

    1. Eh blog bro biasa2 je la abe DH

  13. Tahniah bro! pencetus semangat tu. Teruskan ber-blog

    1. Teruskan berblog, jangan berhenti sekerat jalan je…

  14. tahniah ! tempat kedua dah hebat tu ! all the best 😉

    1. Terima kasih, tak sangka dapat tempat ke-2 dan mengalahkan calon yang Bro rasa lebih layak berbanding dengan blog ini.

Leave a Comment