17,158,489 total views, 4,029 views today

Paintball – Hujung Minggu Bersama Rakan Blogger

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Blogger Hujung Minggu Paintball

Akibat berat badan + pembesaran badan yang terlampau selepas berumah tangga (bukti jelas dan nyata dalam gambar diatas).

Maka terplan nak bermain paintball bersama rakan blogger bila ditaja sepenuhnya oleh Cyberjaya Paintball Park. So teroger rakan blogger yang berkesempatan untuk turut serta.

Walaupun waktu bermain agak terhad (sebab ada beberapa blogger balik awal) tetapi mampu memberi kepuasan kepada kami.

Blogger Paintball Cyberjaya - Champion Team

Team Champion,

Sila abaikan aksi Hafiz Rahim dalam gambar ini.

Bicara Bro : Ada awek comel (orang yang uruskan aktiviti ini) tegur Bro, tanya “wife bro” tak datang ke? Time tue macam terkejut juga.

Macam mana dia kenal wife bro. Oh kawan baik masa sekolah rendah rupanya. Eh macam mana dia tahu Bro kahwin dengan kawan baiknya (dengar cerita dorang dah lama lost contact). Oh facebook…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

32 thoughts on “Paintball – Hujung Minggu Bersama Rakan Blogger

  1. Bestnya dapat sertai aktiveti hujung minggu bersama rakan blogger… Diharap hajat Bro nak turunkan berat badan kesampaian… 😉

    1. He..23x rasa nak maintain berat badan macam nie…

  2. Aku dah mula gian nak main paintball lagi..

    1. Sila propose pada Denaihati Network kot2 boleh buat aktiviti ukhwah di sini?

  3. sebelum main tu warm up x? Hehe

    1. Tak sempat nak warm up… semua dah serbu masuk padang 🙂

  4. tak boleh nak abaikan aksi hafiz hahahaaa

    1. Orang baru kahwin sure tak boleh nk abaikan.. betul x?

  5. den tak pernah lagi main benda alah ni

    1. Lain kali meh join sama… ish orang Seremban nie… nak kena ada DN baru nampak nak turun.

    2. hehe ceq tak pandai main.. tapi location tak la jauh sangat, cyber je 😀

    1. Itu kena check entry terbaru bro la ek

  6. macam best je..boleh buat lagi sekali bro?

    1. Boleh je jika dapat banyak sambutan.. Tempoh hari Bro buka, tapi ramai yang tak dapat nak turut serta T-T

    1. Siapa suruh turun KL lambat he..23x

  7. […] dijemput untuk beraksi dalam acara sukan extreme kali ini dan mereka adalah blogger-blogger kacak Broframestone, Fazrol, Anarm, Zahari, Ammar, Azmi, Ladfe, Ben Ashaari, Faizal Fredley dan juga aku. Oh lupa ada […]

  8. ala..gambar tak ready..takpe2..star memang macam tu..hahaha

    1. He..23x star yang berjaya dapat bendera tapi tak tahu nak buat apa-apa he..23x

  9. Badan siapalah yang penuh birat. 🙂

  10. Okay tengah terima hakikat pasal caption “Team Champion” tu…..
    Kihkihkih……

  11. seronok juga apabila jumpa bloggers.

  12. syoknyaa….ini buang lemak secara seksa nih! hehehehe

    1. Rasanya lemak masih lagi melekat nie.. Tak tertanggal pun T-T

  13. Hah…
    Bro tipu…
    Gambar tue, bukan team champion… team belasahan jaa..

    1. Itu nama team la… Ada masalah ke?

  14. […] yang berani menyahut cabaran paintball – Bro Framestone, Faizal Fredley, Ladfe, Fazrol, Ben Ashaari, Zahari, Hafiz Rahim, Ammar, Azmi dan AyueJean. Jumlah […]

  15. camana la team Anarm boleh jadi Champion,,, kalau dia sembunyi pun sure orang nampak,,, ekekekeke

  16. bile lagi boleh main ni bro?? terlalu gian yang teramat ni… hahaha

Leave a Comment