17,167,103 total views, 623 views today

Sambut Raya Bersama iPhone 5 Pada Harga RM88 Sebulan

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

kotak iphone 5Selamat menyambut hari raya AidilFitri dan maaf zahir batin buat semua pembaca yang meraikannya.

Jangan lupa untuk menyambut hari raya bersama telefon pintar baru anda iaitu iPhone 5 pada harga RM 1,488 dengan Celcom First Data mPro Plus RM88 sebulan.

Tawaran ini sah dari 11 Julai hingga 15 September 2013, selagi stok masih ada.

Mungkin selama ini anda mengidam nak pakai iPhone 5 tetapi keadaan tidak mengizinkan. Jeles tengok rakan lain beraya sakan dengan baju baru dan telefon baru.

Mana tahu dimusim perayaan ini anda mendapat bonus atau gaji extra termasuk hasil kutipan duit raya dari rumah ke rumah melayakan anda memiliki iPhone 5 ini.

Bagaimanapun tawaran ini adalah terhad dari 11 Julai hingga 15 September 2013 dimana anda boleh memiliki telefon pintar iPhone 5 ini pada harga RM 1,488 (harga sebenar – RM 2,199)

Apa yang ada perlu lakukan, hanya daftar untuk pelan Celcom First Data mPro Plus pada RM88 sebulan. Dan anda layak memiliki iPhone 5 disertakan sekali data internet sebanyak 5GB sebulan termasuk percuma 60 minit panggilan + 60 sms.

iPhone 5

Maka jangan lepaskan kemeriahan sambutan perayaan kali ini dengan tawaran menarik ini. Anda boleh kunjungi Blue Cube atau Celcom Xclusive untuk tawarab istimewa ini.

Layari laman web www.celcom.com.my/personal/promotion/rayapromo sekarang..!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 thoughts on “Sambut Raya Bersama iPhone 5 Pada Harga RM88 Sebulan

  1. RM1488 mahal lagi tu Bro… Lebih baik beli Samsung S4 dengan pakej yang ditawarkan oleh Digi… harga baru dalam RM1000++ jer..

    1. cikk ida

      mcm bes je S4 pakej digi ni. hee. monthly bape ye bro? *survey*

  2. Duit xcukup.. huhu.. guna samsung torchlight je la jawabnya.. haha

  3. Selamat menyambut Hari Raya. Maaf Zahir dan Batin. Kalau ada pakej menarik boleh sambar iPhone 5. 🙂

  4. nak tunggu iPhone 6..hahahaha

  5. berangan je la… huhu

  6. Peluang untuk sape2 yang nak pakai iphone5..hoho

  7. untunglahhhh.. kalau saya dah bekerja, dah lama sy beli.. :3

  8. Menarik pakej ni,akan difikirkan juga nanti,selamat hari raya bro

  9. duit bonus pun dah habis..hhee

  10. teringin woo iPhone 5 …

  11. kak mia pula sambut dengan lenovo… 😉

  12. maszull

    assalamualaikum bro…bestnya…;)

  13. Walaupun dah buat tawaran tapi masih mahal untuk dibeli dan ditambah bayaran RM88 sebulan. Sukar nampaknya nak miliki Iphone 5 ini.

  14. Eh…lupa pulak nak ucap Salam Aidilfitri buat bro…Semoga hari lembaran ini ceria sentiasa di sisi keluarga dan dpt guna iphone 5 pulak tu…pasti banyak snap foto di hari raya ya.

Leave a Comment