kotak iphone 5Selamat menyambut hari raya AidilFitri dan maaf zahir batin buat semua pembaca yang meraikannya.

Jangan lupa untuk menyambut hari raya bersama telefon pintar baru anda iaitu iPhone 5 pada harga RM 1,488 dengan Celcom First Data mPro Plus RM88 sebulan.

Tawaran ini sah dari 11 Julai hingga 15 September 2013, selagi stok masih ada.

Mungkin selama ini anda mengidam nak pakai iPhone 5 tetapi keadaan tidak mengizinkan. Jeles tengok rakan lain beraya sakan dengan baju baru dan telefon baru.

Mana tahu dimusim perayaan ini anda mendapat bonus atau gaji extra termasuk hasil kutipan duit raya dari rumah ke rumah melayakan anda memiliki iPhone 5 ini.

Bagaimanapun tawaran ini adalah terhad dari 11 Julai hingga 15 September 2013 dimana anda boleh memiliki telefon pintar iPhone 5 ini pada harga RM 1,488 (harga sebenar – RM 2,199)

Apa yang ada perlu lakukan, hanya daftar untuk pelan Celcom First Data mPro Plus pada RM88 sebulan. Dan anda layak memiliki iPhone 5 disertakan sekali data internet sebanyak 5GB sebulan termasuk percuma 60 minit panggilan + 60 sms.

iPhone 5

Maka jangan lepaskan kemeriahan sambutan perayaan kali ini dengan tawaran menarik ini. Anda boleh kunjungi Blue Cube atau Celcom Xclusive untuk tawarab istimewa ini.

Layari laman web www.celcom.com.my/personal/promotion/rayapromo sekarang..!!!