17,153,157 total views, 4,461 views today

Breakfast Di Felda Resident Hotel Kuala Terengganu

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

20130615-102654.jpg

Breakfast di hari kedua Bro berada di Felda Resident Hotel, Kuala Terengganu.

Bertemankan gadis-gadis yang comel. Saja je nak buat korang jeles

Tapi confirmlah korang tak jeles.

Hari kedua disini, bro dah macam terkena culture.

Breakfast je dah perkena nasi dagang. Itu perkara normal dekat sini.

Makan sikit pun dah kenyang.

20130615-102844.jpg
Bro bukan tak pernah jumpa nasi dagang. Tiap2 minggu Bro makan.

Tetapi hari ini tekak, tak nak perkena nasi dagang. Tapi tetap nak makan nasi. Dapat nasi lemak or nasi goreng pun ok juga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 thoughts on “Breakfast Di Felda Resident Hotel Kuala Terengganu

  1. wah bro,diapit oleh gadis2..nasi dagang terbaik..hehe

  2. Tahniah..dah pasang 3 dah..hahaha

  3. makan dah nasi ngn ayam gulai pagi ni,, haha

  4. Owhhh macam ini rupanya Nasi Dagang… nak try lah nanti…

  5. nasi dagang? lama tak makan. sedap!!

  6. maszull

    assalamualaikum bro…wah sedapnya..:)

  7. […] pagi disini disajikan dengan nasi dagang. Agak culture shock sekejab di situ, sebab awal pagi dah perkena nasi […]

Leave a Comment