You are here
Home > Travel Blog > Breakfast Di Felda Resident Hotel Kuala Terengganu

Breakfast Di Felda Resident Hotel Kuala Terengganu

20130615-102654.jpg

Breakfast di hari kedua Bro berada di Felda Resident Hotel, Kuala Terengganu.

Bertemankan gadis-gadis yang comel. Saja je nak buat korang jeles

Tapi confirmlah korang tak jeles.

Hari kedua disini, bro dah macam terkena culture.

Breakfast je dah perkena nasi dagang. Itu perkara normal dekat sini.

Makan sikit pun dah kenyang.

20130615-102844.jpg
Bro bukan tak pernah jumpa nasi dagang. Tiap2 minggu Bro makan.

Tetapi hari ini tekak, tak nak perkena nasi dagang. Tapi tetap nak makan nasi. Dapat nasi lemak or nasi goreng pun ok juga.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

8 thoughts on “Breakfast Di Felda Resident Hotel Kuala Terengganu

Leave a Reply

Top