You are here
Home > Bersama BroFramestone > Belakang Tabir Pembikinan Rancangan Blogger Voice

Belakang Tabir Pembikinan Rancangan Blogger Voice

20130617-201144.jpg

Disini Bro ingin kongsikan pengalaman dibelakang tabir pembikinan rancangan Blogger Voice.

Tahniah kepada rakan blogger yang terpilih. Tak sia-sia Bro petik nama korang kepada mereka.

Harap benda ini mampu menjadi batu loncatan anda untuk berjaya dalam dunia blogger.

Benda baik elok dikongsi. Kenapa perlu makan sensorang kan πŸ™‚

Shooting sepatutnya bermula pukul 9 pagi. Tetapi atas masalah teknikal, hampir pukul 11 pagi baru start.

Jiran dok jeling-jeling rumah Bro bila nampak beberapa kereta datang ke rumah bro dengan kelengkapan besar-besar.

Bro cakap tunggu je la keluar tv nanti πŸ™‚

20130617-201414.jpg
Rumah bro penuh dengan krew. Keadaan dalam rumah pun agak panas.

Kipas terpaksa ditutup, sebab tak nak ada sebarang bunyi terakam sekali. Memang dalam keadaan silent.

Agak berbeza jika dibandingkan dengan shooting yang bro terlibat sebelum ini.

Dah jaga macam berlakon pun ada. Sian isteri Bro, kalau ikutkan dia pemalu sikit depan kamera.

Tapi nak buat macam mana, dia kan isteri Bro. Mana sempat nak cari replacement dalam masa terdekat.

Eh, ada ke yang sudi jadi replacement atau stuntwoman untuk watak isteri Bro?

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

24 thoughts on “Belakang Tabir Pembikinan Rancangan Blogger Voice

    1. Belum dinyatakan lagi… Repalcement jika perlu, bukan senang nak interview isteri Bro. Kalau dia xnk, boleh cari replacement ganti tempat dia kejab πŸ™‚

  1. assalamualaikum bro…wah bestnya bila akan keluar di tv bro bagitahu la boleh dok pakat ramai2 tengok bro keluar tv n iera skali…:)

  2. alhamdulillah.. selesai jugak kan. pengalaman yang sangat seronok sebenarnya. tak ternilai bagi seorang blogger cam aku ni bila ade orang mai interview. hehehe kita ni blogger kecil-kecilan je.

    ape ape pon.. tq bro, petik nama aku. hehehe

  3. Wah… Tahniah Bro.. Dapat projek masuk TV lagu… Erk, ada watak pelakon tambahan tak? Jadi tukang cuci kereta dekat rumah bro ker… Boleh juga tumpang glamour dapat masuk TV… hahaha..

  4. femes bro! channel berapa tu??? nak tengok jugak nih^^

    deno pula, 3 bulan lepas WHI contact untuk interview pasal SLE, tapi disebabkan deno tinggal di terengganu.. ianya dibatalkan..

Leave a Reply

Top