You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Gambar Terkini Blogger Jejai – Teratakarmo

17,426,241 total views, 85 views today

Gambar Terkini Blogger Jejai – Teratakarmo

Blogger Jejai TeratakarmoSetelah lama tiada khabar berita dari seorang rakan blogger iaitu Jejai – Teratakarmo.

Dan semalam, ada gambar beliau yang terlepas di twitter.

Dari maklumat yang Bro baca dari empunyai twitter, Jejai sekarang berada di Sarawak untuk menjalani pemeriksaan perubatan disana.

Maklumat selanjutnya Bro tidak ketahui.

Moga beliau dan keluarga beliau tabah menghadapi dugaan ini. Hanya entry ini yang mampu bro karang untuk beliau.

Moga sewaktu event #SBB2013 anjuran Denaihati ada sedikit perkembangan mengenai saudara Jejai dapat Bro perolehi – amin –

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

31 thoughts on “Gambar Terkini Blogger Jejai – Teratakarmo

  1. Kita yg mengenali dia melalui alam maya ni shj pun dah cukup terkesan dgn penyakitnya ini..tak trbayang mcmana ahli keluarganya hadapi semua dugaan sehebat ini.

    Moga2 Allah ringankan penderitaan jejai ni..

  2. alhamdulillah… ada juga gambarnya yg dpt ditatap. mmg beza sungguh masa dpt duduk semeja dgn dia dulu. nak ke rumahnya, tak tau alamat padahal dekat jer klang ngan kapar. akk pernah alaminya, semoga isteri dan anak2 tabah.

Leave a Reply

Top