You are here
Home > Status Malam Jumaat > Status Malam Jumaat : Lelaki Nampak Seksi Bila Botak

17,442,686 total views, 1,897 views today

Status Malam Jumaat : Lelaki Nampak Seksi Bila Botak

Kepada wanita-wanita yang tengah membaca blog ini.

Betul ke lelaki nampak lebih seksi bila membotakkan kepalanya?

Bicara Bro : Ada member bro cakap, lelaki botak + boroi = perrgghhhh (dia cakap). Apa yang perrgghhhh pun bro tak tahu.

Lelaki botak nampak macho bila “poket tebal”

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

28 thoughts on “Status Malam Jumaat : Lelaki Nampak Seksi Bila Botak

  1. saya komen bukan berdasarkan gambar tu erk…lelaki botak yg pernah saya kenal (zaman remaja la)gatal dalam diam…ngeee kalau laki sendiri botak i tak suka…sebab tajam! ahahhahahahaa

  2. hahahaha…ini nk puji diri bro ke apa nih..smlm bru je sy perli bro bo tak + bo roi.. hari ni dh puji diri sendiri pulak..hehe..

    *tp dulu sy suka lelaki botak,, nmpk gagah je..wahaha..

    1. kalau puji, apa salahnya. Tak payah tagih pujian dari orang lain. Anytime je boleh puji diri sendiri.

      Perli ek semalam.

      Tapi tak pasal-pasal jadi entry di blog bro kan.

      Ops, bro tak suka botak, tak tahu nape 🙂 gagah ek, jangan jumpa bro. Nanti tergoda

  3. bukan semua lelaki akan nampak smart+hensem bila botak..
    🙂

    ada lealki ambik langkah mudah dgn botak sbb rambut tak cantik atau malas nak jaga rambut.
    🙂

  4. sy suka lelaki botak..tp bukan botak+boroi la. sy akan suruh suami sy g bcukur kat kedai smpai licin 1 kepala..sooooo sexy…

Leave a Reply

Top