You are here
Home > Pengalaman > Awek Berjogging – Pembakar Semangat Untuk Kurus

17,454,275 total views, 6,744 views today

Awek Berjogging – Pembakar Semangat Untuk Kurus

Tengok awek berjogging lagi best dari berjogging.

Masih mencari mood untuk berjogging.

Berat badan sekarang dah cecah 76Kg. Dan semalam, ramai sangat tegur bro dah makin membulat sejak membotakkan kepala.

Usha awek berjogging mampu menjadi pembakar semangat bagi bro untuk berjogging. Manalah tahu kot-kot ada yang sudi berjogging sama kan.

Usaha tangga kejayaan.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

20 thoughts on “Awek Berjogging – Pembakar Semangat Untuk Kurus

    1. Tip ini memang berguna pada lelaki yang bujang dan memerlukan motivasi yang tinggi dalam hidupnya.

      Boleh je.. kalau dah kahwin, berjogging pakai cermin mata hitam, so madam tak perasan kita jeling gadis2 yang lalu sebelah.

      Tapi risau juga, madam jauh ketinggalan kita pula terhegeh2 follow anak dara orang.

  1. Nawaitu kena betul juga tu bro. hehe. Kalau berjoging ja bro lambat sikit nak turun tapi bagus untuk kardiovaskular. Kalau nak cepat kena banyak senaman lain juga. Tapi kalau lama tak bersukan, kena buat slow2 kalau tak badan tak boleh terima.

Leave a Reply

Top