You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > 3 Temujanji Istimewa Di Hujung Minggu

17,434,513 total views, 2,178 views today

3 Temujanji Istimewa Di Hujung Minggu

Apa nak dibuat hujung minggu nie?

Rasanya hujung minggu kali ini, bro tiada apa-apa jemputan event. Tetapi minggu depan, jadual bro memang dah penuh.

Rasanya bro ingin buat 3 temujanji minggu ini.

Tetapi dengan siapa?

Tak kan dengan Cik Nurul Siezuka lagi. Nanti ada yang jeles or hari-hari doakan bro dengan dia berlangsung. Bro ok je, tapi kena adjust cawangan yang kosong je.

So, bro buat keputusan nak buat 3 temujanji. Bukan dengan awekz, tetapi dengan rakan blogger yang baru mendapat anak minggu ini :-

  1. Ben Ashaari
  2. Hey Mijie
  3. Eyriqazz

Tahniah buat korang.

Bro bila nak ada anak?

Tang tue, kena tunggu bro buat anak la ek.

Bicara Bro : Tertiba teringat kenangan lama.

Masih lagi terasa mereka menangis dalam dakapan aku, sejuk hati melihat mereka berdua membesar di depan mata.

Tapi, aku terpaksa melepaskan mereka dan menjauhkan diri dari hidup mereka. Biar mereka lupa siapa aku sebenarnya.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

22 thoughts on “3 Temujanji Istimewa Di Hujung Minggu

Leave a Reply

Top