You are here
Home > Projek 100 Bloggers > Projek 100 Bloggers Bukan Untuk Blogger Hebat

17,410,309 total views, 1,838 views today

Projek 100 Bloggers Bukan Untuk Blogger Hebat

Tujuan bro jalankan Projek 100 Bloggers bukan untuk mengumpulkan 100 top blogger Malaysia.

Tiada niat langsung bro nak kumpul 100 blogger yang hebat atau popular.

Bro hanya nak buka perluang kepada semua blogger yang berkelayakan. Perluang sama rata bro bagi.

Asalkan anda memenuhi syarat minimum yang bro letakkan sudah mencukupi.

Bro tak minta lebih.

Tapi jangan ingat, nama anda tersenarai anda dah xperlu buat apa-apa.

Bro suka ada sesetengah blogger dari hari ke hari mantapkan blog mereka, tingkat trafik dan membina kreabiliti sendiri untuk terlibat sama dengan Projek 100 Blogger ini.

Itu tujuan sebenar bro. Sekurang-kurangnya kualiti blog mereka meningkat dan mampu dipasarkan kepada mana-mana syarikat yang berminat.

Daripada korang tulis entry, dan kejar trafik semata-mata nak duit iklan dari banner yang menari dekat blog.

Baik korang layan projek ini dimana anda dibayar untuk menulis mana-mana advertorial di blog anda. Dan ianya di bayar.

Begitu lah sesetengah blogger menjana income seperti bro, ben ashaari, red mummy dan beberapa blogger yang lagi mantap.

Hope projek ini terus mendapat sambutan.

Bro hanya menyediakan jalan untuk anda, selebihnya terletak pada anda. Anda perlu melangkah sendiri, sampai bila perlu menidakkan kemampuan sendiri.

Jika ada blogger yang nak panjangkan isu ini dalam blog korang, bro alu-alukan.

“Hidup Untuk Memberi”, -DenaiHati-

Bicara Bro : Bro sendiri pun berusaha buat yang terbaik buat korang. Tapi bro xmampu nak pastikan korang buat yang terbaik untuk diri korang.

Bro tahu if projek ini gagal, reputasi bro akan buruk dikalangan blogger. Tapi korang perlu tahu, reputasi bro juga akan buruk kepada syarikat-syarikat lain.

Doakqn yang terbaik untuk bro dan projek ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

60 thoughts on “Projek 100 Bloggers Bukan Untuk Blogger Hebat

  1. Tengah usaha nak capai syarat minimum…. Huhu! Tu pasal tak join lagi… Tapi kan, tapi kan, boleh tak kalau join, tapi syarat masih tak cukup (number 2), tapi nanti usaha nak dapat? huhu! πŸ™‚

  2. tengah berusaha juga untuk kembali prestasi blog.. Harap sangat bulan ni tak ada masalah dengan syarikat hosting lagi…

    Semoga projek ni berjaya seperti yang diharapkan…..

    1. Pakai hosting mane ek..??

      Macam bro sebab masalah hosting.. rank alexa jatuh giler… now bro dah malas nak layan alexa…

      Tapi yang parah.. tiap2 bulan bayar hosting πŸ™‚

      Harap macam tue la kan

    2. hosting yang kerap ada masalah dengan support team.. lambat respon kalau ada masalah.. bila lambat respon, masalah pun lambat la setel, kadang amik masa berhari…nak sebut ke kat sini… πŸ™‚ rasanya ramai tahu kot hosting mana…

  3. sy tengah usahakan untuk stabilkn trafik blog..memang mencari porojek2 yg seperti ni utk motivasikan diri dlm dunia blogging…hope ramai lg yg sahut cabaran ni..

  4. trima kasih bro . bg saya projek ini unik , sbb org cam saya ni xtau cmne nk mula kan bussiness in blogging .

    i must grab this opportunity to improve in blogging world

    arigatou !! ^^

  5. semoga berjaya bro.. yana doakan dari jauh.. huhu.. tak boleh nak join.. UV yana ni menaik menurun macam saham Y__Y maybe untuk yg akan dtg insyaAllah yana akan join πŸ™‚

  6. Saya tertarik nak join! Hehe syarat semua okay. Harap saya terpilih. Saya akan terus memperbaiki diri dalam dunia blogging. InsyaAllah akan submit entry secepat mungkin Hihi. Dan semoga projek ni berjaya!

  7. btuiler tuh. yg penting cuba dan usaha. kalo malu n tak yakin, setakat itu ajerler. bila dah masuk senarai, x yah nak bangga plaks psl itu bukan jaminan yg kita terpilih ( sesi berckp ngan diri sendiri neh …ahahahah)… per2 hal pon, tengggss to bro utk peluang ini…

  8. rasanya dah hantar pemohonan kat bro.. harap dapat dinilai sbaiknya oleh bro.. apa2pun.. sy tak mintak lebih.. dan doakan projek bro akan berjaya dan smua blogger akan lebih membangun..

Leave a Reply

Top