Tujuan bro jalankan Projek 100 Bloggers bukan untuk mengumpulkan 100 top blogger Malaysia.

Tiada niat langsung bro nak kumpul 100 blogger yang hebat atau popular.

Bro hanya nak buka perluang kepada semua blogger yang berkelayakan. Perluang sama rata bro bagi.

Asalkan anda memenuhi syarat minimum yang bro letakkan sudah mencukupi.

Bro tak minta lebih.

Tapi jangan ingat, nama anda tersenarai anda dah xperlu buat apa-apa.

Bro suka ada sesetengah blogger dari hari ke hari mantapkan blog mereka, tingkat trafik dan membina kreabiliti sendiri untuk terlibat sama dengan Projek 100 Blogger ini.

Itu tujuan sebenar bro. Sekurang-kurangnya kualiti blog mereka meningkat dan mampu dipasarkan kepada mana-mana syarikat yang berminat.

Daripada korang tulis entry, dan kejar trafik semata-mata nak duit iklan dari banner yang menari dekat blog.

Baik korang layan projek ini dimana anda dibayar untuk menulis mana-mana advertorial di blog anda. Dan ianya di bayar.

Begitu lah sesetengah blogger menjana income seperti bro, ben ashaari, red mummy dan beberapa blogger yang lagi mantap.

Hope projek ini terus mendapat sambutan.

Bro hanya menyediakan jalan untuk anda, selebihnya terletak pada anda. Anda perlu melangkah sendiri, sampai bila perlu menidakkan kemampuan sendiri.

Jika ada blogger yang nak panjangkan isu ini dalam blog korang, bro alu-alukan.

“Hidup Untuk Memberi”, -DenaiHati-

Bicara Bro : Bro sendiri pun berusaha buat yang terbaik buat korang. Tapi bro xmampu nak pastikan korang buat yang terbaik untuk diri korang.

Bro tahu if projek ini gagal, reputasi bro akan buruk dikalangan blogger. Tapi korang perlu tahu, reputasi bro juga akan buruk kepada syarikat-syarikat lain.

Doakqn yang terbaik untuk bro dan projek ini