You are here
Home > Iklan > Terima Kasih Buat Exabytes Kerana Sudi Mengiklan

17,456,851 total views, 18 views today

Terima Kasih Buat Exabytes Kerana Sudi Mengiklan

Terima kasih bro ucapkan kepada pihak Exabytes kerna sudi mengiklan di blog bro selama beberapa bulan.

Dapat gak la dalam 3 angka juga.

Dah boleh cover hosting + domain bro untuk setahun.

Jika anda masih mencari-cari hosting terbaik untuk blog/website atau pun untuk syarikat anda, anda boleh milikinya pada harga terbaik [termasuk servicenya] di Exabytes.

Bicara Bro : Malam ini, last iklan Exabytes menari-nari di sebelah atas blog bro. Dan mula esok, untuk ruangan iklan 728 x 90 diatas akan diisikan oleh iklan dari satu syarikat social media.

Ingin mengiklan di blog bro?

Anda boleh lihat pakej yang bro sediakan.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

19 thoughts on “Terima Kasih Buat Exabytes Kerana Sudi Mengiklan

    1. amboi.. nk piza je korang ek.. xbanyak pun dapat.. sebab dibayar untuk tempoh 3 bulan…

      if sebulan, sedap la juga kan 🙂

    1. suka suki je kamu kan huhuhu

      xbaik buat cerita… xde hebat mane pun… syima pun mampu juga

    1. belanje ape nie… bro tiap2 bulan belanje ruangan pengiklanan dekat blog nie untuk kasih tau

    1. bro hari tue sebab tawar menawar dengan dorang…

      now trafik bee dah power.. boleh la tawar menawar selepas nie ek

Leave a Reply

Top