17,168,667 total views, 2,187 views today

Terima Kasih Buat Exabytes Kerana Sudi Mengiklan

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Terima kasih bro ucapkan kepada pihak Exabytes kerna sudi mengiklan di blog bro selama beberapa bulan.

Dapat gak la dalam 3 angka juga.

Dah boleh cover hosting + domain bro untuk setahun.

Jika anda masih mencari-cari hosting terbaik untuk blog/website atau pun untuk syarikat anda, anda boleh milikinya pada harga terbaik [termasuk servicenya] di Exabytes.

Bicara Bro : Malam ini, last iklan Exabytes menari-nari di sebelah atas blog bro. Dan mula esok, untuk ruangan iklan 728 x 90 diatas akan diisikan oleh iklan dari satu syarikat social media.

Ingin mengiklan di blog bro?

Anda boleh lihat pakej yang bro sediakan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 thoughts on “Terima Kasih Buat Exabytes Kerana Sudi Mengiklan

  1. Brape nilai dalam tu bro???

    1. Bro Framestone

      dalam RM+++ je huhuhu

  2. wowwwwwwwwwwwwwwwwwww…boleh belanja pizza..hekhekehkehkkk

    1. nice bro.. syukur alhamdulillah….

    2. dah boleh ajak bro banje kite sumee dahh..wahahahhahaha

    3. Bro Framestone

      amboi.. nk piza je korang ek.. xbanyak pun dapat.. sebab dibayar untuk tempoh 3 bulan…

      if sebulan, sedap la juga kan 🙂

  3. Saya tahu dah…memang si kacak ini HEBAT orang nya…hehe

    1. Bro Framestone

      suka suki je kamu kan huhuhu

      xbaik buat cerita… xde hebat mane pun… syima pun mampu juga

    2. cik nuff tu kedekut…hehehe

  4. bro..bila nak belanje ni? hehehe

    1. Bro Framestone

      belanje ape nie… bro tiap2 bulan belanje ruangan pengiklanan dekat blog nie untuk kasih tau

    2. yang tu sebab saya ni terover rajin komen…hahahah

  5. siyokknye bro… saya lepas iklan exabytes tk nk dah sbb dia bayar sikit je pun

    1. Bro Framestone

      bro hari tue sebab tawar menawar dengan dorang…

      now trafik bee dah power.. boleh la tawar menawar selepas nie ek

  6. jom2 open table..bro banje..ngehehehe…

    alhamdulillah..rezki bro kn..tak putus2 rezeki masuk..

    1. Bro Framestone

      wah wah… tersedak tertibe bro

    2. hehehe.boleh pulak tersedak eh..

      kang mintak banje beli rumah sbijik kang camana la agaknye..ngeeeeee

  7. tahniah bro.. rezeki ni..

    1. Bro Framestone

      alhamdulillah…

      buat masa sekarang belum putus-putus lagi

Leave a Comment