You are here
Home > Iklan @ BroFramestone.com

Terima kasih kerana berminat untuk mengiklan di blog ini. Buat masa sekarang, Bro hanya menyediakan beberapa jenis pengiklanan:-

  1. Banner Ads
  2. Advertorial
  3. Review Produk/Perkhidmatan
  4. Event Coverage

Iklan 600 x 90 [RM60 sebulan]

Posisi : Di atas setiap post

Iklan Leaderboard 960 x 400 [Bergantung pada pengiklan]

Posisi : Di bahagian header blog

Iklan Rectangle 300 x 250 [RM40 Sebulan]

Posisi : Di bahagian atas blog

Ruangan Iklan Terbaik [RM150]

Bro menyediakan ruangan pengiklanan secara berkelompok dan ianya sebagai alternative ads untuk Innity bro.

3 jenis ruangan iklan dibawah

  1. Leaderboard – 728 x 90
  2. Skyscraper – 160 x 600
  3. Rectangle – 300 x 250

Pakej Advertorial

Harga bergantung pada perbincangan, hubungi bro jika berminat.

Antara yang pernah menggunakan perkhidmatan bro – Shell | Maxis | Sony Picture | Mother Gadget | Astro |Nando’s Malaysia | MyChef | Petronas | Modenas | Petronas | Nokia Malaysia | LG | Celcom | WeChat Malaysia | Felda Resience | Air Asia | Mitsubishi | Spritzer |

Maaf jika kos pengiklanan di blog bro tinggi. Ianya bergantung kepada rank trafik blog bro di peringkat antarabangsa & juga Malaysia, Anda boleh rujuk di Alexa Rank

Sebarang pertanya @ pembincangan boleh emailkan terus ke broframestone@gmail.com

Bicara Bro– lebih digalakkan iklan perniagaan @ perkhidmatan sendiri berbanding iklan affiliate.

Penafian :- Iklan yang di pasang di dalam blog ini (selain iklan bro) tidak berkaitan dengan perniagaan @ perkhidmatan yang bro jalankan. Sebarang pertanya sila hubungi pengiklan sebenar. Maklumat pengiklan adalah sulit dan tidak didedahkan kepada sesiapa tanpa kebenaran dari pihak pengiklan

35 thoughts on “Iklan @ BroFramestone.com

  1. Assalam…thanks komen…fuuhh cayalah…ranking Alexa tggi…jadi harga dh berbaloi…blogku baru berjinak2 dgn pengiklanan sendiri…hu3.thanks komen yer…

    1. wel kome…

      ranking blog bro dah lama had tue je.. paling tgi pernah pergi pun 192k..

      tapi blog bahasa melayu kan.. so tengok rank alexa dalam malaysia je la…

      ada yang rank tgi kat antarabangsa.. but kat malaysia xde la power mane

  2. Salam bro, sorry.. bukan nak tanya pasal iklan, nak tanya kalau nak jemput bro ke event, mcm mana nak contact? klu sudi, email ke mr.hudd@yahoo.com.. skrg ni tgh cari blogger aktif seluruh Malaysia untuk ke event kami nnt..

    Thanks!

  3. Assalamualaikum..
    tuan..berminat nak beriklan di web tuan.
    berapa kos iklan banner di blog tuan.
    bagi bagi details harga.
    terima kasih tuah. salam

  4. Bro, saya berminat utk bro review perkhidmatan baru saya. Servis saya membuat Instagram print di magnet online. Ia satu perkhidmatan yg agak baru di Malaysia, dan Asia jg. Berapa pakej Bro membuat review? Mohon emelkan pd sy.TQVM.

Leave a Reply

Top