Bro nak buat give away untuk hujung bulan Julai.

Hadiahnya?

Blog Hosting + Free Domain yang berharga RM100 selama setahun.

Sesiapa pun boleh join. Apakah syarat-syarat nak join give away ini?

  1. Pastikan anda adalah blogger
  2. Memang ada niat nak berblog menggunakan platform wordpress yang di host sendiri
  3. Dan anda tahu apa itu domain & hosting. Jika tak tahu, sila tanya orang yang lebih tahu

Adakah korang memenuhi kateria di atas nie..?? Jika ya… Korang tengok apa yang perlu korang buat pula

  1. Buat entry yang tajuknya ada mention “Bro Framestone”
  2. Bubuh pic bro diatas nie
  3. Promote Fan Page Bro & Facebook Bro
  4. Mention nama domain yang anda nak guna (.com, .net je) pastikan domain tersebut tiada sesiapa guna
  5. Link kan ke entry ini.
  6. Tinggalkan link dekat ruangan komen blog bro.

Ok itu saja…

Tarik tutup 28 Julai 2011

Pemenang akan dipilih secara random menggunakan applikasi [entah apa namanya, tapi pakai tue la]

Peringatan : Pastikan anda pilih domain yang anda ingin gunakan. Jika anda sudah mempunyai domain sendiri tetapi teringin nak menggunakan hosting. Boleh letak domain anda sendiri.

Korang boleh check domain di sini.

Ada masalah? Roger bro di facebook bro.