Alang-alang gaji bulan lepas dah masuk.

Bro nak bertanya pada korang semua nie. Korang jawab sahaja. Jangan gegatai nak mintak hadiah ataupun apa-apa free gift.

Hope jawapan korang ikhlas untuk menolong bro.

Ini persoalan dari Bro :

Kompaun DBKL berapa kena bayar ek? Sebab bro tak nampak jumlah yang perlu dibayar.

Ke tak payah bayar?

Di sini antara jawapan yang bro terima :-

  1. Kalau dekat JB rm30 hengget…Kalau ada 50% daapt le rm15 hari tue.. hehehehe – Sis Lin
  2. Biase rm30..tp klu xbyar pn xpe..bt xtau je..haha – Iera Kan
  3. haha..buat dek je..hehe – Haziqa Yoo
  4. Sekarang dbkl kn dah ikut saman traffic – Anak Perak
  5. Kalau x silap, rm 100.hahahhahaha – Red Linda

Jika ada sesiapa yang sudi menolong bro. Sudi-sudikan tinggal komen di bawah. Bro amat hargai pertolongan dari korang.

Bicara Bro : Suka hati je nak saman menyaman. Dah la tempat parking pun tak ada, very limited sungguh.

Cari duit poket ek. Dah la tak tulis berapa jumlah kena bayar.

Rasanya tak salah bro buang sampah dekat jalan. Sebab sure DBKL akan sapu dan gaji dorang pun mungkin datang dari saman yang bro bayar [Hope tiada staff DBKL yang baca. If baca, sudikan bagi solution untuk masalah bro dan bukan hentam bro]

Iklan : Saya bukan duduk KL, so xtau menahu pasal DBKL ke ape ke ek.