You are here
Home > BroFramestone Bertanya > [Bro Framestone Bertanya] Sejauh Mana Persahabatan Dibina Oleh Seseorang Blogger

17,280,731 total views, 2,261 views today

[Bro Framestone Bertanya] Sejauh Mana Persahabatan Dibina Oleh Seseorang Blogger

Bro buka segmen lagi buat rerakan blogger.

Isu kali ini, bro ingin bertanya mengenai sejauh mana persahabatan yang dijalinkan oleh seseorang blogger. Dan segmen ini khas buat member kita iaitu Kyerull yang di tahan di wad sekarang.

Dari pemerhatian bro semenjak terlibat secara aktif dalam dunia blogging. Beberapa jenis persahabatan dibina oleh seseorang blogger.

Dan di sini bro kongsikan serba sedikit:-

  1. Ingin menumpang populariti blogger yang fames
  2. Sekadar skandal bloggers
  3. Sahabat I follow, U follow
  4. Sahabat klik iklan u, klik iklan i balik
  5. Tempat rujukan if menghadapi sebarang permasalahan
  6. Teman nak ajak lepak, bergathering, tengok wayang or layan bola sama-sama
  7. Hubungan cinta di antara blogger.
  8. Stalker
  9. Silence Reader
  10. Kaki tikam belakang antara blogger

Bro hanya kongsikan sedikit yang terlintas, kali ini bro ingin mengetahui pendapat korang pula.

Task mudah untuk korang [macam biasa la untuk segmen nie]

– Buat entry bertajuk “Sejauh Mana Persahabatan Antara Blogger”
– Bubuh gambar bro & Kyerull di atas
– Linkan ke ke entry ini.
– Create kredit link khas ke blog Kyerull “http://kaif-amb.blogspot.com” dan doakan dia cepat sembuh
– Citekan pandangan anda tentang persahabatan antara blogger [nak tiru bro pun xpe]
– Tak kisah +ve or -ve punye pandangan ek
– Dah publish. Tingalkan link korang di ruangan komen. Itu saja

Bicara Bro : Sejak 2006 bro berblog sampai la nie, berbagai jenis blogger yang bro temui dan kenali.

Dan ada diantara mereka jenis tikam belakang. Segmen ini khas buat kyerull yang baru beberapa bulan start berblog, tetapi persahabatan yang dia bina mampu membuat orang lain nak melawat dia hari ini.

Moga pembedahan berjalan dengan lancar.

Mereka yang sudah menyertai segmen ini,

  1. nuruashia
  2. Kirin Selama Perak
  3. Cik Dara
  4. Fatin Farhana
  5. Taufiq Helios
  6. Fahmi Mamat
  7. Akid Azami
  8. Nizam
  9. Bun
  10. Iera Nazirah
  11. Khaizarien
  12. Eazy Izzuddin
  13. Sunah Suka Sakura
  14. Cimot
  15. Pembawa Wacana
  16. Nini Love Evangeline
  17. Atiq Salleh
  18. Merazati
  19. Azura Banyak Cakap
  20. Faten Rosli
  21. Farhana Sahri
  22. Puteri Katek
  23. AQu APi
  24. Marishaa
  25. Muniraraksasa
  26. aDisH.sHidA
  27. Gadis Hanim
  28. Eqa Yazid
  29. Zack Entry
  30. Fadzli
  31. Ery Farieha
  32. Tutup je la… xlarat dah nk update list nie kan

Tutup selepas 24 jam tiada sambutan πŸ™‚

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

67 thoughts on “[Bro Framestone Bertanya] Sejauh Mana Persahabatan Dibina Oleh Seseorang Blogger

    1. kechixx join la..

      bro buat seba terharu tengok rerakan blogger lawat is kyerull yang di masukan ke wad malam tadi

  1. wahh ada pulak segmen2 haha.. dulu awal2 layan blog memang ada rasa semua tu
    terasa juga ikatan kuat. tapi skrang dah kurang kalau ikut2 dah xde pown laa..

    xkesah la dulu lain dulu kini! πŸ™‚

  2. as salam..
    say tertarik dengan makna disebalik entri ni..
    saya pun turut serta πŸ˜‰

    http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/02/sejauh-mana-persahabatan-antara-blogger.html

    ikatan antara sahabat tidak akan putus selama-lamanya hanya dengan berdoa kepada-Nya akan kesejahteraan si dia..walaupun alam Barzakh memisahkan persahabatan itu..tetapi itulah sebaik-baik perbuatan kita sebagai insan yang masih hidup, menghargai nilai silturrahim dalam persahabatan, disisi-Nya..

Leave a Reply

Top