You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Pah, Mana Songkok Abang

17,449,147 total views, 1,616 views today

Pah, Mana Songkok Abang

Tiada kaitan dengan kisah madu tiga lakonan P Ramlee.

Cuma kisah sebenar yang baru terjadi pagi tadi, sebelum pergi solat sunat Aidil Adha.

Tiada haiwan mahupun unsur-unsur kekejaman. Jika ada pun hanya haiwan Qurban sahaja πŸ™‚

Bro : Sayang, mana songkok abang sayang?
Dia : Ada dalam kereta

Bro : kereta yang mana?
Dia : Ala…. kereta tue tingal kt KL la bang. Ingatkan semalam nak balik naik kereta tue [sambil wat aksi tak bersalah.

Bro : Ok, abang ke masjid tanpa bersongkok… @.&?”;!

Bicara Bro | Susah kalau balik raya barang semua tertingal dalam kereta lagi satu πŸ™ Aduhai…

Tengah menunggu kehadiran tetamu untuk kenduri doa selamat menyambut saudara baru πŸ™‚

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

25 thoughts on “Pah, Mana Songkok Abang

    1. mahu xberjambul he…23x tapi bro sikat rapi punye πŸ™‚

      nk wat cam mne… dah tertingal dalam kereta satu lagi

  1. haha..mcm tu boleh..? wat muka tak bersalah yg mahal tu.. πŸ˜‰ lain kali, kena simpan sendiri le semua barang bro..huhu..

    1. keadaan xmengizinkan la…

      coz bro memang dah sampai dulu.. barang sume ade kat KL πŸ™

      xpe la… bukan selalukan he…23x

    1. adik bro yang bongsu memang pakai serban..

      tapi raya tahun nie dia xbalik coz 2 hari sebelum raya dia dah balik… πŸ™‚

Leave a Reply

Top