Kecurangan Lisa Suriani

16,896,784 total views, 995 views today

Kecurangan Lisa Suriani

Bukan niat hati nak memburukan Si Lisa Suriani…

Tetapi menyatakan luahan rasa hati bro bila melihat status facebooknya dengan seorang rakan blogger yang bro kenali.

Ini dah masuk kes, kawan makan kawan. Lebih baik cari kawan makan sotong goreng tepung.

Takpe,

Bro sedar siapa diri bro kan. Bro hanya insan biasa yang hanya pernah bertegur sekali di twitter berkaitan moto sekolah bro iaitu “To Straight, To Seek, To Find And Not To Yield” oleh SMK Anderson, Ipoh

Kredit buat Saudara Syahirul, kerna berjaya perkenakan kita semua.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Bro Framestone

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Page with Comments

    1. janda n xberdara xnk hhuhu… ala dapat kat bro dari 50sen leh jadi nasi lemak antarabangsa he..23x

  1. Tipu ar… Lisa sopan santun gitu takkan la dia sanggup taip mcm tu kat fanpage….. NO no NO…

    Ini mesti propa ni… heheheh….
    walaubagaimanapun… kreatif… 4 out of 5….

    1. tue la.. lisa mmg sopan santun…

      sian die penat2 mase FFM baru2 nie.. sampai terlentuk kat bahu mak die huhuhu

      pe2 pun mmg kreatif

  2. macam nie pun adake? agaknya ade tak datu2, tan sri2 yang baca benda nie? Takut bro azfar nie jadi mangsa jer sebab terlalu cemburu…
    walaupun ini hanya propa…

    1. tue pun kalau datu2 tan sri2 reti pakai google huhuhu

      die mmg xkisah.. kable kuat tue.. sekali bersuara… semua orang terbeliak mata

  3. ada terjah gak kat blog bro syahirul… wahh jeles2x.. hari tuh dia manja2 kat blog aku…owh sekarang dah curang kat orang lain… huhu…sedih2..

  4. fuyyo, lisaa dh ada couple.. haha;D
    baru tahuuu.. bguss punya pekenaa, pndaii eh zaman sekarang cipta mcm2, teknologi mkin cggih, nmpak mcm real je perbualan fb tu:)

  5. eh betul ke sebulan lebey baru dapat, saya dah 3 kali cash out ni kali ke 4, 1st month dulu lambat la jugak tapi after that ok je 2 minggu dah leh dapat…tol ke kali ni lambat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *