You are here
Home > 1001 Pictures > Dari Bangku Sekolah

17,453,531 total views, 6,000 views today

Dari Bangku Sekolah

Gambar lama bro dan si dia bro semasa di bangku sekolah,

Peh lama sih pic nie, dah buruk-buruk dah.

Besa la, dulu mana ade kamera digital. Harap tangkap pakai kamera berkodak je.

Kalau la dulu tangkap gambar dengan kamera digital, pasti cantik lagi gambar tue sampai sekarang.

p/s- kes xtahu nak tulis entry ape di hujung minggu.. Malas nk publish entry yang sedia di draft.. Belum sampai masanya lagi.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

31 thoughts on “Dari Bangku Sekolah

    1. pernah ke tengok muka bro sekarang he…23x

      bukan ke muka bro nmpka tua ke he…23x ke kamu xpernah jumpa bro depan2 huhuu

      he..23x jangan percaya dengan gambar ek

    1. jambu ek.. nie pic amik lepas STPM paper physic.. kira paper last la…

      misai kne tream, jangggut kne shave coz baru je kena tegur dngan pengetua coz dia cakap muka bro cam bapak orang dah he..23x

      jeles sungguh pengetua tue…

    1. rahsianya.. hati kena mahu happy dengan apa yang kita buat..

      xboleh tensi2… n mesti ada seseorang yang sentiasa membahagiakan kita di sisi.. xsorang, 2-3 orang pun boleh…

      asalkan xde masalah rumah tangga

    1. nama tercalon, tapi xdapat bertanding coz bro mempunyai rekod muncul kat sekolah yang sikit

      dan juga bro terikat dengan majlis sukan negeri. So selalu ade tournament kat luar… kekadang sampai direct seminggu xde…

      masa upper six bro di block dari sertai mana2 sukan.. tapi tetap dapat oofer g mane2 tournament.. so pergi je la kan he..23x

      pengawas paling sporting dimenangi oleh bro

    1. putih ke… now dah kurang putihnye coz die cakap gelap bro tertransfer kat die…

      ex-ex bro dulu ramai je yang putih melepak.. comey ala2 ustazah pun ade…

      now harap2kan skandal je la cam tue…he..23x ops terbocor rahsia

      eh ade ke yg nk skandal dgn bro nie kan

    2. hayukkkkkkk…..haha..sempoi la bro.. skandal bny2 nih bahaya bro…nnati dari main2 boleh ‘melekat’ trus…ish..ish..tak baik untuk kesihatan…

    3. main2 ape pulak nie…. jangan la melekat… jenuh nk bertanggungjawab

      ops menyalah fahamkan statement kamu..

      if x, cam mane nk cari bagi kauta cukup kan he…23x

    1. xbermaksudkan bercinta.. mungkin bersama pun ye..

      coz baru2 nie bro pergi ke slah seorang blogger merangkap pembaca setia blog bro sejak tahun 2008..

      dorang la xpercaya bro n si dia bro bertahan sejak dari bangku sekolah… sampai la nie..

      n sian kat dorang coz xdpt nk ngayat bro he..23x

      eh.. jangan riso..kekosongan tetap ada…

    1. he..23x tue tandanya 20-30 tahun lagi aku masih sama…

      ko jangan jeles.. bila keliling pinggang ku penuh ek…

      he..23x jumpa aku ke.. jumpe ehem-ehem nie

    1. he..23x harap ade kat blog nie je la kan…

      jope cucu cicit ku reti nk mengoogle sejarah silam tok nenek dia

    1. xde la.. chenta sampai la nie he…23x

      muka xleh nk wat ape2 dah.. mmg dari dulu kini tetap sama.. cuma saiz badan sahaja berbeza

Leave a Reply

Top