You are here
Home > Uncategorized > Bro Beradik Angkat

17,657,893 total views, 441 views today

Bro Beradik Angkat

Assalamualaikum wbt

Semalam bro mendapat adik angkat yang comey2 dari masterskill.

Tapi bro xberperluang nak sembang dengan dorang malam tadi coz dorang ada program.

Cadang nak sembang time dorang balik. Bro boleh pulak layan Mentor 4 sampai tertido berdengkur depan tv after tengok persempahan bertenaga Ila Damia.

[Bro cuba searchkat internet + bertanya dengan Pak Google, ini sahaja pic yang mampu dorang berikan]

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

24 thoughts on “Bro Beradik Angkat

    1. w’salam

      family yang menerima… so secara automatiknya mereka menjadi adik angkat bro la he..23x

      ape yang penting??

      cukupkan kauta la he..23x

    1. azmmer tue xleh nk cakap ape2 la.. bro pun terfelling gak dengar sambil tutup mulut.. [coz kalau bro join nyanyi sama sure sumbang je bunyinya]

      yup, ila kne pandai pilih lagu.. suara dah ada.. hope luck pun ada

    1. ala ucuk2 meh sini bro angkat kamu huhuhu

      nk jadi adik angkat bro ke?? meh la meh la.. ala ucuk2 tah tih

    2. oh nk jadi adik angkat bro ek… meh sini bro angkatkan [kalau terlarat] tp insya’lah larat je bro.. asal x lebih 100kg..

      ala jgn la jauh hati dengan bro.. nk gula-gula x

    1. ops 2 org je la… yg offer diri nk jd tue bro xhabis kira lagi he..23x

      pe2 kate mu jd abg angkat buat dorg semua.. bro xterlarat nak angkat

    1. ada bz ke??

      entah.. adik tue dilayan cam adik.. skandal tue dilayan lebih dari kawan dengan ade perasaan cam seorang kekasih

  1. bro minat ila ke? cousin die budak fac org… and org xsuker cousin die tu xpandai nk hormat org…buwek!!! benci2.. tapi ila nmpak cm ok je..huhu..

    1. Bro minat suara die la….

      xsemestinya dia n cousinnya sama perangai n notynya… sedangkan adik beradik pun pereangai lain2.. inikan pulak sepupu sepapat he…23x

      bro xkenal ila cam mne lagi..pe2 pun yuna di hati bro he..23x nfahk pun boleh kalau nk he..23x

      tp sian pulak kat cik lanun

Leave a Reply

Top