You are here
Home > Gatsby Deodorant Street Fair 2010 > BroFramestone Frust Menongeng

17,443,321 total views, 2,532 views today

BroFramestone Frust Menongeng

Yup bro tengah frust.

Kecewa, kecewa yang teramat sangat.

Entah la, terasa kecewaannya yang teramat sangat. Adakah berbaloi penantian bro selama itu”.

Dari setiap saat ke minit, dari minit ke jam, dari jam 10pg ke 5ptg.

Tapi apakan dayaku.

Selamat tinggal GPS ku,
Selamat tinggal Wii ku,
Selamat tinggal Acer Ferrari ku,
Selamat tinggal BlackBerry ku,

Tidak ku lupa juga,
External hardisk ku 500Gb

Maybe ianya bukan rezeki bro untuk memiliki korang semua. Awat bukan nama bro dicabut untuk memiliki diri korang semua.

Yup.. Bro enjoy sangat layan Gatsby Street fair 2010 kat Times Square.

Thank kepada yang sudi tegur bro & bergambar dengan bro.

Maaf jika bro tidak mengenali korang. Maaf juga jika bro bermuka sombong [ada ke], maaf juga kerna buat muka garang [terutama buat aidi-safuan]

Bro nie kekadang memang bermuka garang. If korang tegur, sure bro akan berikan senyuman & melayan dengan penuh mesra. Penuh kasih sayang just untuk mereka yang memerlukan je ek.

p/s- Al-fatihah buat arwah Achik Spin

Rasanya awal pagi tadi, bro bersama Si Dia Bro mula bersembang mengenai arwah. Tidak bro sangka, beberapa jam kemudian beliau kembali ke ramatullah

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

28 thoughts on “BroFramestone Frust Menongeng

    1. oh tidak… mne leh amik pic real bro menonggeng.. karang Dr Ana tergoda terus inject bontot bro hhuhu

      nanak nanak huhuhu

    1. selamat bro dah awal2 sediakan bangku untuk duduk… tapi terasa gak la bahangnya nk tunggu nama dipanggil [tapi tak dipanggil]

      xkisah la.. asalkan org sekeliling xberbau masam… semua bau lebih kurang je…

      [thnak buat gatsby coz sudi mintak awek2 comey spray bau2an pada tubuh kami]

    1. Ini bukan PC Fair la wawa.. bro babap karang nak..??

      nie real punya… cabutan bertuah Gatsby Deodorant Street Fair 2010…. frust gile nie

      total hadiah untuk cabutan rm15,000

    1. tue la.. gathering akan dtg pun xtau bile tue… nk je join huhuhu

      mne tahu akan dtg lagi bnyk hadiah n salah satunya menjadi milik bro kan

  1. bukan muke tu memang sejak azali garang ke…. hahahaha

    rezeki xde nk wat cam ne…. kalo x awal2 lgi dah dpt nintedo wii tu….hahahaha

    al-fatihah…. ajal die dah smpai….memang2 sgt terkejut

    1. ala jgn la frust sgt huhhu…. bro tahu kamu frust bro xtegur kamu kan huhuhu

      klu bro tegur sure sume barang laki tue kamu bg bro [ayat nak mintak hdiah dari kamu he..23x]

Leave a Reply

Top