You are here
Home > Gatsby Deodorant Street Fair 2010 > Kami Berhimpun Bukan Nak Gulingkan Kerajaan Thailand

17,419,357 total views, 1,178 views today

Kami Berhimpun Bukan Nak Gulingkan Kerajaan Thailand

Facebook Fab Red Shirt

Ops, maaf bro, dia mahupun mereka bukanterlibat dalam mana-mana pakatan berbaju merah yang ingin mengulingkan kerajaan Thailand sekarang.

Yup,

Bro bahagia duduk di Malaysia, kenapa perlu terlibat dengan isu politik kerajaan Thailand [walaupun mereka sedikit pun tidak mempertikaikan kedaulatan Raja-raja mereka]

Status wall di atas di kirimkan oleh sahabat bro dari Thailand,

Mungkin kerana dia melihat, bro dia mahupun mereka berhimpun dengan memakai baju berwarna merah.

Tetapi tidak terlintas di hati kami untuk mengulingkan kerajaan Thailand bahkan kami berhimpun untuk menjayakan cacatan Malaysia Books of Record perhimpunan blogger terbanyak di Malaysia.

He..23x gambar ini di amik bulat2 dari blog aidi-safuan.

Di sini kami dikumpulkanberamai-ramai untuk melakarkan record terbaru dalam dunia blogging + Malaysia Books od Record

Jika korang bermata helang, sila cari yang mana satu bro

Ada 2-3orang blogger dapat mengecam bro just hanya melihat tuuuttttt je.. [dirahsiakan ek, xkan nak bagi hint kot]

Anyway,

Thank buat Nuffnang kerana berjaya mengumpul semua blogger untuk event ini. Tidak lupa juga kepada Gatsby kerna menyediakan permainan, haruman, free gift & amoi yang comey.

P/s- bro masih frust menonggeng.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

36 thoughts on “Kami Berhimpun Bukan Nak Gulingkan Kerajaan Thailand

    1. senang je nk cari bro…

      masa event hari tue ramai je yang dapat kenali bro.. pasal tuuuuttt bro he..23x

      cari jgn xcari huhu

  1. timakasih buat syahirul, mata helang maksu akhirnya mengeluarkan powernya… bro framestone ada di belakang awek tudung kuning, yea yea yea.

    p/s: ada hadiah tak?

    1. oh tidak huhuhu…

      mne leh cam tue… mintak pertolongan orang lain he…23x yes mata maksu dh kembali berluasa… habis nnt die perhatikan

      maaf mak su.. mmg xde hadiah la

    1. he..23x ramai yg bro jumpa kat sane.. so dalam 2-3 minggu nie akan ade byk cite pasal gathering hari tue je la ek…

      ok len kali pun xpe.. xpun wat gathering kecil2 pun boleh..

      lelaki apa tue ek.. bro tahu haryanie tue cantik comey dulu.. xkan sebab tue je di talak sampai 3..

      xkish la nk jatuh talak berapa pun kan.. tp kne ingat jnji mu pada allah, wali mahupun si dia semasa akad nikah…

      xkan lupa kot kan… dosanya lebih kurang cam menzalimi benda yang dipertggjwbkan kepada mu.. nnt pepandai la jawab kat akhirat ek

  2. **xpela…share2la pasal gathering tu.. xdpt pegi..dpt tgk pon ok la.. heheheh..sebut psl gthering, blogger pntai timur ni ada rncng nk buat gak… kalo blh join..jom la..kat cherating.. blh blanja sata & otok2 (otak2)..heheheh

    **itula bro… biasala lelaki..dia pentingkan aset wanita tu..ssh nk cari lelaki y terima dgn redha bila kita ni dh xleh bg apa2… bg lya tlalu teruk dia lpskn talak 3 skaligus..kejam y amat.. n kelmarin, dia bru k pahang krn cari ank bongsunya y dilarikan scara senyap2 oleh x-husbandnya.. alhamdulillah dpt balik.. ntahla bro..ssh sgt2..lya faham sgt2 kekecewaan dia..

    1. he..23x jauh la… bro dok Perak… Lagi stu kne tengok jadual bro gak..

      erm manusia katekan.. cam tue la

      sebab tue bro sedikit pun xcari perempuan yang cantik + menarik.. takut bro menyintainya sebab lain he..23x

  3. hehehhehe.. melepasla bro…

    **tp bg lya..kita xperlu cari psangan kita tu cantik @ tak.. yang penting cantik d hati kita.. y tu baru kekal hingga k akhir hayat.. amin….

    1. xpe la melepas… dah buakn rezeki bro kan hhuhu

      nk cari yg cantik di hati kita tue yg susah tue.. kekadang lagi cantik di hati orang lain huhuhu

    1. time2 cam nie baru dapat berkumpul reramai huhu

      dagh la berkumpul.. ditaja gitew n pasti balik tanpa tangan kosong huhuhu

    1. he..23x yup selamat ada gatsby.. gerak sikit ke hulu ke hilir je.. dorg dah strat mintak awek2 gatsby tolong semburkan…

      dapat gak dikawal bau-bauan yang ada di sana he..23x

    1. amboi ko… dasar malas nk cari la tue ek he..23x ade je bro dlam tue

      knpe xcakap je takuya kimura yang cam bro he..23x class gitew

    1. mne de hebat2 pun.. besa2 je…

      sekadar nk berjumpa secara realiti + menjayakan program nuffnang & gatsby

    1. yup gathering blogger beb…

      oh tak de maknenye nak fameskan gatsby tanpa ape2 faedah… cukup la rm50 + goodies2 dorang yang bertimbung bro bawak balik

      xpasal2 2-3 minggu nie penuh dgn entry berkaitan gathering je nie

    1. he..23x bukan la suri.. sila cuba sekali lagi… dah ade 2-3orng dapat teka dgn betul..

      cepat cepat

    1. maaf la.. dorg cam xde plan je nk buat luar dari kl hhuhu

      ade blogger cakap dorg ade rahsia… tgu je la skuad terjah nnt ek

Leave a Reply

Top