April 24, 2024

Cawangan ke-10 Decathlon Kini Dibuka di Cyberjaya

Decathlon Malaysia Cyberjaya

Decathlon Malaysia terus mengekalkan momentum sukan negara dengan pembukaan kedai ketiganya pada 2022 betul-betul di tengah Cyberjaya.

Dengan pembukaan rasmi yang dijadualkan pada 15 Oktober, menandakan cawangan Decathlon Malaysia yang ke-10 di negara ini.

Pusat sukan baharu yang hebat ini akan menjadi salah satu pusat terbesarnya setakat ini dan akan menempatkan lebih 5,000 produk eksklusif meliputi lebih daripada 60 sukan di bawah satu bumbung.

Terletak di dalam Dpulze Shopping Centre, menjanjikan peminat Decathlon yang terbaik – dari segi produk berkualiti tinggi namun mampu milik.

Ia juga memegang jawapan kepada semua keperluan dan soalan sukan anda kerana Decathlon Malaysia berbangga dengan menjadikan kebolehcapaian sebagai tema larian untuk semua peminat sukan di Malaysia.

Pembukaan rasminya pada 15 & 16 Oktober, bakal diadakan perbagai aktiviti menarik untuk pengunjung yang datang. Semua pengunjung akan dapat berlatih pelbagai aktiviti sukan yang berbeza seperti segmen senaman mega yang merangkumi Mega-Zumba dengan Hannah Kamal, Stretch and Breathe dengan Atilia Haron, Mega-Yoga dengan Hot Yo Studio dan Mega-Workout Session dengan Evomania.

IKLAN : Anda kini boleh beli barangan Decathlon secara ONLINE di https://invol.co/cljbela

Decathlon Cyberjaya juga akan menawarkan kad hadiah RM50 pada 15 Oktober untuk 250 pelanggan pertama. Selepas penat beraktiviti, pengunjung boleh menikmati aiskrim sihat dan jus boosting secara percuma!

Bagi penggemar larian, jom daftar Decathlon Fun Run sekitar Cyberjaya pada 16 Oktober.

Decathlon Fun Run sejauh 5km dibuka kepada semua peserta tanpa mengira umur dengan titik permulaan di pintu masuk utama Pusat Beli-belah Dpulze. Peserta boleh memilih sama ada untuk berjalan, berjoging atau berlari sepanjang laluan.

Decathlon berharap dengan adanya kedai baharu ini di Cyberjaya ini dapat membantu mempromosikan perbandaran Cyberjaya dan juga menjadi platform untuk aktiviti sukan selanjutnya dalam masa terdekat menggunakan kemudahan Pusat Beli Belah DPulze.

Ia juga dengan harapan bahawa ini akan membantu memangkin komuniti sukan di Cyberjaya, serta kawasan jiran Putrajaya yang lain.

Untuk maklumat lanjut, anda boleh layari https://play.decathlon.my/articles/decathlon-cyberjaya-opening-save-the-date.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *