July 25, 2024

Pembukaan Besar-Besaran Decathlon Puchong Pada 28 Mei 2022

Pembukaan Decathlon Puchong

Cawangan ke-9 Decathlon, pembekal peralatan sukan terbesar di Malaysia bakal dibuka di Lotus’s Puchong dan akan mula beroperasi Sabtu, 28 Mei 2022 ini.

Dipenuhi dengan lebih 5,000 produk eksklusif yang meliputi lebih daripada 60 sukan, menjanjikan layanan istimewa buat semua pelanggan dan pengguna.

IKLAN : Anda kini boleh beli barangan Decathlon secara ONLINE di https://invol.co/cljbela

Gelanggang Badminton @ Decathlon Puchong

Gelanggang Badminton Decathlon Puchong

Decathlon Puchong juga akan menjadi pusat sukan pertama yang mempunyai gelanggang badminton saiz dunia yang diluluskan Persekutuan Badminton Dunia dan 2 studio kecergasan.

Decathlon Puchong ini juga muncul pusat sukan pertama yang mempunyai gelanggang badminton saiz dunia yang akan dibuka kepada orang awam untuk disewa menerusi aplikasi ‘play by decathlon’.

Dengan badminton sebagai salah satu sukan kegemaran di Malaysia, Decathlon Malaysia mempunyai pandangan jauh dengan menawarkan kemudahan badminton yang lengkap untuk mengasah bakat dan membawa pemain muda di landasan yang betul.

Lengkap dengan perkhidmatan rentetan raket oleh Protech di kedai, Decathlon juga menawarkan segala-galanya yang mungkin diperlukan oleh peminat badminton sebelum, semasa dan selepas permainan.

Tiga perkhidmatan ditawarkan di Gelanggang Badminton on Play oleh Decathlon :-

  • Slot terbuka: tempah gelanggang untuk bermain dengan rakan dan keluarga anda.
  • Permainan Komuniti: bertemu pemain baharu pada tahap anda dan bermain permainan yang menyeronokkan
  • Sesi Kejurulatihan: tingkatkan teknik anda dengan bantuan Pasukan bimbingan badminton

Decathlon Puchong juga berhasrat untuk membina komuniti kecergasan yang mampan dengan Believe Studio, latihan kumpulan konsep hibrid pertama oleh Believe Fitness.

Mereka akan menyediakan 8 kelas tandatangan yang berbeza bersama-sama dengan kelas Zumba dan Yoga dalam 2 Decastudio

Sekiranya anda ingin menyertai kelas yang ditawarkan ataupun ingin menempah gelanggang badminton, anda boleh melakukannya di Play by Decathlon: www.play.decathlon.my/activities.

Siap Sedia Untuk Pembukaan Besar-besaran Decathlon Puchong

Larian Komuniti Decathlon Puchong

200 peminat sukan pertama yang mengunjungi Decathlon Puchong pada hari pembukaan rasminya pada 28 Mei 2022 akan menerima baucar RM50 untuk dibelanjakan bagi peralatan dan gear sukan yang berkualiti.

Pada hujung minggu yang sama pelancaran rasmi kedai itu, Decathlon akan menganjurkan larian komuniti sejauh 5km di Taman Wawasan Puchong Park.

Ia akan bermula seawal 8.30 pagi, pelari dari semua peringkat umur dialu-alukan untuk menyertai larian yang menyeronokkan dan mesra ini.

Pra-pendaftaran diperlukan, jadi bagi mereka yang berminat dalam larian boleh mendaftar di sini: https://www.eventbrite.com/e/344823976797.

Untuk maklumat lanjut mengenai pembukaan Decathlon Puchong, anda boleh dapatkan di https://www.decathlon.my/content/86-decathlon-puchong

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

One thought on “Pembukaan Besar-Besaran Decathlon Puchong Pada 28 Mei 2022

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *