April 16, 2024

Peminat SF Coffee Boleh Menang RM225,000 Dengan MyDebit “Wave2Win”

SF Coffee with Bro Framestone
Ada tak peminat SF Coffee di sini?

Jom berbelanja minimum RM30 di mana-mana cawangan SF Coffee dan melakukan pembayaran menggunakan kad MyDebit secara PayWave untuk melayakkan korang memenangi hadiah bernilai RM225,000.

Wowww…!!!! Banyak tue….!!!

Serius ke? Benda ini Bro baru tahu sewaktu Puan Isteri ajak mengopi di SF Coffee baru-baru ini.

Menu SF Coffee

Sewaktu nak bayar, adik dekat kaunter bagitau kalau bayar guna PayWave dengan kad MyDebit minimum RM30 layak untuk sertai kontest “Wave2Win” yang sedang berlangsung dari sekarang sehingga 28 February 2019.

Bro pandang Puan Isteri… Dia cakap, ON…!!!

So pembayaran dibuat menggunakan kad MyDebit secara PayWave dan adik dekat kaunter itu hulur borang untuk disini dan dikepilkan sekali dengan resit pembayaran.

Kemudian ia dimasukan dalam kotak yang disediakan.

Fuhhhh…!! Bedebar-debar juga rasanya. Mana tahu kot-kot boleh menang salah satu hadiah yang ditawarkan. Eh, apa hadiahnya ek? Jeng… Jeng… Jeng…

Menang RM225,000 Dari SF Coffee Dengan MyDebit “Wave2Win”

SF Coffee MyDebit PayWave Wave2Win

SF Coffee dengan kerjasama MyDebit “Wave2Win” kini memberi peluang kepada anda, yakni peminat tegar kopi untuk memenangi hadiah menarik bernilai RM225,000.

Pertandingan ini akan berlangsung selama empat bulan (5 Nov 2018 ~ 28 Feb 2019) dan ia merupakan pertandingan secara besar-besaran dimana penyertaan dibuka kepada semua.

Untuk hadiah utama,

SF Coffee dan MyDebit akan memilih dua pemenang bertuah untuk memenangi hadiah berupa mesin kopi La Marzocco, pengisar kopi serta latihan kopi profesional yang bernilai RM40,000.

Bukan itu sahaja.

Ia turut menawarkan 4 buah kamera DSLR bersama aksesori yang bernilai RM10,000 setiap satu, 8 buah iPhone yang bernilai RM5,200 setiap satu dan hadiah lain seperti jam tangan berjenama Apple, fon kepala berjenama Marshall dan banyak lagi.

Menarik bukan?

Apa korang tunggu lagi. Peluang macam ini, jangan sesekali lepaskan lebih-lebih lagi jika anda selalu berbelanja di SF Coffee. Jangan lupa bayar guna MyDebit PayWave.

Nak sertainya cukup mudah, hanya perlu ikuti tiga langkah mudah ini:

  • Langkah 1: Belanja sekurang-kurangnya RM30 menggunakan kad MyDebit didalam
    satu resit yang sama di mana-mana cawangan SF Coffee;
  • Langkah 2: Isikan butir peribadi anda di belakang resit;
  • Langkah 3: Masukkan resit anda ke dalam kotak khas ‘Wave2Win’ yang disediakan
    di setiap cawangan SF Coffee.

Sf Coffee MyDebit

Ini bukti penyertaan dari Puan Isteri. Doakan dia menang salah satu hadiah yang ditawarkan. Amin….!!!

By the way,

Pertandingan “Wave2Win” ini sedang berlangsung dari sekarang sehingga 28 February 2019. So, masih sempat untuk korang sertainya.

Untuk maklumat lanjut mengenai SF Coffee dan pertandingan “Wave2Win”, anda boleh layari: www.sfcoffee.com atau layari Facebook SF Coffee.

Jemput Follow Bro Framestone di Facebook ! Instagram ! Twitter

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *