January 21, 2021

PERCUMA Barang Premium Buat 50 Pra-Tempahan Terawal Neffos C7 Di Lazada

Neffos C7 – The Perfect Selfie Companion
TP-Link telah mengumumkan peranti terbarunya Neffos C7 kini sudah berada di pasaran Malaysia pada harga RM599 dengan 2 pilihan warna.

Lebih menarik lagi, 50 pra-tempahan terawal melalui Lazada akan menerima barang premium yang bernilai RM149 (Jangan lepaskan peluang ini dengan membuat pre-order Neffos C7 di Lazada SEKARANG)

Ia dijana oleh pemproses MediaTek MT6750, memori sebesar 2GB RAM dan turut didatangkan dengan fungsi nyahkunci menggunakan pengimbas cap jari pada kepantasan 0.2 saat, sama seperti model Neffos X1 Series terdahulu.

Neffos C7 – Peranti Terbaik Buat Kaki Selfie Pada Harga Lebih Murah

Neffos C7 Better Selfie Clearer Photos

Neffos C7 direka buat golongan pengemar selfie dengan menawarkan kamera selfie yang terbaik berbanding model mereka sebelum ini, yakni 8-megapiksel bagi kamera hadapannya beserta paparan skrin HD 5.5-inci untuk pengalaman terbaik sewaktu membuat panggilan video.

Didatangkan dengan ’10-level Real-Time Beautify mode’ membolehkan anda memilih tahap bersesuaian dengan keinginan anda pada photo dengan hanya satu klik. Tidak lupa juga fungsi screen-flash yang membantu anda mengambil gambar dalam keadaan yang suram (kurang pencahayaan).

Selfies kini boleh diperbaiki dan dipertingkatkan lagi dengan bantuan perisian pengimejan dari syarikat ArcSoft yang terkemuka.

Bagi mereka yang gemar mengambil gambar wefie, Kamera hadapan C7 ini mempunyai kelebaran 86 darjah membolehkan lebih ramai memenuhi gambar wefie yang anda ambil.

Manakala kamera belakang 13-megapiksel fasa pengesan auto-focus, menjadikan C7 lebih mudah untuk menangkap photo dan video dari pelbagai sudut, sama ada siang atau malam.

Neffos C7

Tidak lupa juga, C7 mempunyai paparan skrin IPS-LCD 5.5-inci yang sesuai untuk kegunaan menonton rancangan TV dan filem, bermain game, dan melayari media sosial. Paparan kelihatan hebat dan kekal kelihatan walaupun di bawah cahaya matahari yang terik.

Neffos C7 kini boleh di pra-tempah bermula pada 5 Februari di Lazada.

Bagi 50 pelanggan pertama yang melakukan pembelian menerusi Lazada, layak menerima barangan premium berupa TP-Link Smart Wi-Fi Lightbulb bernilai RM 149.

Jangan lepaskan peluang ini dengan membuat pre-order Neffos C7 di Lazada SEKARANG

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *